Télifagyi, téli fesztiválok: 1. menet - FRIDGE

2013/10/17  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Fridge idén a korábbinál is látványosabb, itthon még nem látott sportbemutatókkal és neves világsztárokkal tarkított zenei programokkal, a Hó-Show pedig téli sportfelszerelésekkel és utazási ajánlatokkal várja a nagyérdeműt november 21-24. között.

Télifagyi, téli fesztiválok: 1. menet - FRIDGE

Komoly változás a Fridge történetében, hogy nemcsak Budapesten, a Hungexpo területén gyűlhetnek össze az extrém hó-sport rajongói, hanem (szinte) egy időben a hazai rendezvénnyel, Bécsben is bemutatkozik az esemény, úgy, ahogy itthon is: a Sziget szervezésében.

A Fridge fesztivál jellegzetessége, hogy a téli sportok látványos bemutatóit a honi zenei élet aktuális sztárjaival és a nemzetközi party-szcéna legismertebb arcaival fesztiválosítja. Így lesz ez idén is.  A hazai felhozatalt erősíti majd a Hősök, a Belga, a PASO, aMary Popkids, Ganxsta Zolee és a Kartel és a Carbonfools. November 22-én egy rendhagyó rendezvénynek lehetünk mindannyian szem- és fültanúi. Magyarország első számú és legnépszerűbb hazai streetwear brandje, a BP Clothing a Fridge-en ünnepli fennállásának 2. évfordulóját. A fiatalok körében a legkedveltebb együttesek sorakoznak fel egy napon, akik természetesen mind a BP Clothing kiemelt támogatottjai. A születésnapi fellépők a Punanny Massif, az Irie Maffia, az Akkezdet Phiai és a Brains formáció is.

A nemzetközi felhozatalt pedig nem kisebb nevek fémjelzik, mint például Paul Kalkbrenner, az európai techno kultúra legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere, aki hatalmas sikert aratott korábban a VOLT és a Balaton Sound headlinereként. Közkívánatra visszatér Magyarországra napjaink egyik legnagyobb parti sláger gyárosa, aki szintén a VOLTon és Soundon is már bizonyított: ő Example, aki Dj Wire-rel érkezik a Fridge-re.  Szintén nem ismeretlen a hazai közönség számára a Pendulum, nem beszélve Dub FX-ről, a VOLT fesztivál nagy kedvencéről, aki bejárta már mind az öt kontinest, s most a havas fesztiválon is bemutatkozik. A Vásárvárosban lép fel a szintúgy szabadfogású breakbeatben utazó brit Freestylers kollektíva is. Jön továbbá a Doctor P & Krafty Mc, a Grandmaster Flash és a Crookers dj set. A zenei program még alakul.

Az igazi télélményről a ski-doo (hószán*) verseny és a hütte hangulatot megidéző Forralt bor fesztivál gondoskodik.

*Olyan hószánok érkeznek a versenyzőkkel együtt Magyarországra, melyeket speciálisan erre az akciósportra tervezték illetve alakították át. A verseny és egyben bemutató várhatóan nem mindennapi elemeket tartalmaz majd, hiszen az X-Gamesről jól ismert versenyzők mérik majd össze tudásukat és bátorságukat hazánkban a leginkább freestyle motorcrosshoz hasonlító rendezvényen. Elugró rámpa és hatalmas hóhegy épül eszközül a hószán ridereknek, hogy több méter magasban óriás supermanekkel, szaltókkal kápráztassák el a rendezvényre látogatókat. Az ugrások akár a 30 métert is meghaladják és minden ridernek 1 perce lesz arra, hogy bemutassa a legjobb ugrásaiból álló körét. Mindezek után este a „szokásos” hangulatú Fridge partyk zárják majd a versenyt.




 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek