The Toy Dolls, Tiësto, AURORA: ma kettőkor elrajtol a Campus

2022/07/20  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Idén teljes kapacitással tér vissza a Campus Fesztivál, s két év szünet után a külföldi sztárfellépők is érkeznek Debrecenbe. Négy este összesen 19 programhelyszínen több mint 200 koncert és dj fellépés, valamint számos más program várja a Nagyerdőbe látogatókat. Nyitás ma, 14 órakor!

Fotó: Campus Fesztivál

Debrecen legnagyobb szabású kulturális eseménye tele van programokkal, szolgáltatásokkal,  "attrakciókkal".

"...nem kizárt, hogy lesz olyan este, amikor teltház közelében lesz a fesztivál” – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter ügyvezető igazgató.

A könnyűzenei programban nehezen találunk olyan stílust és zenei szubkultúrát, amely ne jelenne meg valamilyen formában, két év kihagyás után ráadásul visszatérnek a nemzetközi produkciók is a Campusra.

„A holland sztár-dj, Tiësto, a különleges hangú és személyiségű norvég énekesnő, AURORA a svéd popdíva, Zara Larsson, az 1979-ben alakult ikonikus punk-rock legenda, a The Toy Dolls, valamint a Magyarországon kirobbanóan népszerű angol Chase & Status duó is Debrecenbe érkezik. ne féljetek tőlük! :)

Ha a közelből érkezel, a kerékpártároló 1000 bringát tud befogadni, ha messzebbről, van érték- és csomagmegőrző, továbbá változatos streetfood pontok és 0-24 órás orvosi és mentőügyelet. Itt hívjuk fel a figyelmeteket arra, amire a Safety First-ös cikkünkben is jutottunk: ne hagyjatok embert a napon aludni, igyatok sok vizet, és ha kicsit is úgy érzed, valaki segítségre szorulna, ne habozz szólni valakinek!

Minden eddiginél nagyobb területen és új helyszínen várja a fesztiválozókat koncertekkel, tudományos előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel a Campus Fesztivál „okos helyszíne”, az Egyetem Tér. A Debreceni Egyetem több mint negyvenféle programmal és tizenhat standdal készül, a DE harminchárom szervezeti egysége mutatkozik be.

A Campus egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező programhelyszínén mintegy félszáz civil szervezetet és intézményt találunk a fontos társadalmi ügyek, a mentálhigiéné, az ismertterjesztés, a fenntarthatóság és számos más témakör mentén. Ugyanitt rendezzük be Magyarország egyik legnagyobb játszóházát: a kilátogató családok nagy örömére interaktív játékok, attrakciók, vásári komédiások, gyerekprogramok százai várnak a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit. Vendégünk a nemzetközi hírű Vándor Vurstli megalkotója, a győri Karzat Színház lesz.

A Campus Fesztivál 2022. július 20-án (szerdán) 14.00 órakor nyitja kapuit. A rendezvény vendégeinek július 24-én (vasárnap) 10.00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt, de addig még nagyon sok minden történik Debrecenben, mindezekről – beleértve a magyar zenei felhozatalt – a fesztivál oldalán lehet tájékozódni.

Hasznos infók a Campus podcastján.

 

 

The Toy Dolls, Tiësto, AURORA, Campus, Debrecen

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek