Tom Jonesszal, de Jamie Cullum nélkül, augusztusban lesz a VeszprémFest

2021/04/12  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Úgy tűnik, a több dátummal készülő fesztiválok egyre inkább a biztonságosabbnak tűnő augusztust választják.

Fotó: Tom Jones/FB

A VeszprémFest eredetileg 2021. július 12-18. között lett volna, ezzel a line-uppal.

A B terv az volt, hogy lesz egy csak magyar lineup, VeszprémFest Hungarian Edition névvel, a C terv pedig, hogy egy, az eredetihez hasonló, vegyes lineuppal eltolják a rendezvényt augusztusra (17-21.).

A 24.hu értesülése szerint a szervezők a C tervet kombinálták a B-vel: augusztusra tolják a rendezvényt. A fellépők közül Tom Jones koncertje biztosra vehető, Jamie Cullum azonban idén nem, csak jövő nyáron lép színpadra. A három helyszínen zajló, öt napos zenei fesztivál szervezői május 1-ig bejelentik a teljes programot, melyben Tom Jones mellett kizárólag hazai művészek szerepelnek.

 

A Kolorádó fesztivál elengedte a júniusi dátumot

 

VeszprémFest, Tom Jones, Jamie Cullum

 

 

Szólj hozzá!


Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Két ütemben Csepelre költözik a Barba Negra

A zenészektől már egy ideje tudomást szereztünk a csepeli dologról, de tiszteletben tartottuk a koncerthelyszín szándékait. Most FB posztban ők maguk számoltak be a változásról, ezt a közlést szemlézzük.

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A sztár március 25-én ad koncertet az Arénában.
Új koncertek