Törölték az idei Nova Rockot

2021/03/15  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

"Nehéz szívvel hozzuk meg ezt a döntést. Értesítenünk kell tehát benneteket, hogy a NOVA ROCK Fesztiválra 2021-ben sem kerülhet sor" – írják közleményükben a szervezők.

Törölték az idei Nova Rockot
"Hetek, hónapok óta vártuk vagy követeltük az osztrák kormány állásfoglalását, hogy megmondják, a fesztiválokat és a tömegrendezvényeket engedélyezik-e 2021 júniusában vagy sem. A kormány dolga lenne ezeket a döntéseket meghoznia, de inkább valaki másra, nevezetesen ránk hagyják az efféle közlemények kibocsájtását" – tették hozzá.
A kommentek alapján az embereket nem lepte meg a döntés, rengetegen vélekednek úgy, hogy az idei fesztiválszezonnak is harangoztak – arról már megoszlanak a vélemények, hogy ez indokolt vagy sem, abban viszont a többség egyetért, hogy 2022-ben olyan Nova Rock lesz, amilyen még soha.
Így legyen.
Az ide line-uptól ezennel búcsúzunk.

 

Nova Rock, fesztivál, törlés

 

 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek