Új belépő a fesztiválpiacon: Mátraalja Fesztivál Palócföldön

2015. június 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az ország legfiatalabb fesztiválja színvonalas zenei felhozatallal készül a debütálásra. A rendezvény helyszíneként szolgáló pásztói strand gyönyörű környezetben várja a látogatókat augusztus 8-9-én, ahol az ország legnépszerűbb előadói lépnek fel. Majka & Curtis, a Wellhello, BYE Alex és az Intim Torna Illegál legütősebb dalaitól zeng majd a Mátra.

Új belépő a fesztiválpiacon: Mátraalja Fesztivál Palócföldön

Augusztusban a Mátraalja Fesztivállal bővül a hazai fesztiválkörkép! A pásztói strand zenei színpadán nagysikerű magyar előadók váltják egymást. Szombaton BYE Alex, a Maxisun, Gáspár Laci és az Intim Torna Illegál lép fel, az estét pedig DJ Antonyo és Lotfi Begi zárja. Vasárnap Majka & Curtis mellett az ország jelenlegi kedvenc fesztiválzenekara, a Wellhello is zenél.

A rendezvény igazán szép helyszínen, a Mátra kapujában várja a látogatókat, ahol a koncertek mellett változatos gyermek- és felnőtt szabadidős programok (vetélkedők, strandszépe-verseny, stb.), valamint a palóc konyha legfinomabb ételei biztosítják a tökéletes fesztiválélményt.


Részletes program

2015.08.08. (szombat)

10.50 – 14.45 óra Megnyitó

Szabad programok és vetélkedők (Fitness edzés, capoeira, BillBall bajnokság)

14.00 óra Maxisun

15.00 óra Magic Cats Rockabilly Trio

16.45 óra BYE Alex

18.30 óra Gáspár Laci

20.30 óra Intim Torna Illegál

23.00 óra Dj Antonyo

Lotfi Begi

2015.08.09. (vasárnap)

9.00 -14.30 óra Gyermek programok (arcfestés, gyermekvetélkedő programok), Pénzdíjas vetélkedők (Sörivó verseny, Fesztivál szépe verseny, BillBall bajnokság)

14.30 óra Red Hot Chili Peppers Tribute

16.00 óra Guns N’Roses Tribute

17.30 óra UP!

19.00 óra Wellhello

20.30 óra Majka & Curtis


 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek