Új belépő a fesztiválpiacon: Mátraalja Fesztivál Palócföldön

2015/06/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az ország legfiatalabb fesztiválja színvonalas zenei felhozatallal készül a debütálásra. A rendezvény helyszíneként szolgáló pásztói strand gyönyörű környezetben várja a látogatókat augusztus 8-9-én, ahol az ország legnépszerűbb előadói lépnek fel. Majka & Curtis, a Wellhello, BYE Alex és az Intim Torna Illegál legütősebb dalaitól zeng majd a Mátra.

Új belépő a fesztiválpiacon: Mátraalja Fesztivál Palócföldön

Augusztusban a Mátraalja Fesztivállal bővül a hazai fesztiválkörkép! A pásztói strand zenei színpadán nagysikerű magyar előadók váltják egymást. Szombaton BYE Alex, a Maxisun, Gáspár Laci és az Intim Torna Illegál lép fel, az estét pedig DJ Antonyo és Lotfi Begi zárja. Vasárnap Majka & Curtis mellett az ország jelenlegi kedvenc fesztiválzenekara, a Wellhello is zenél.

A rendezvény igazán szép helyszínen, a Mátra kapujában várja a látogatókat, ahol a koncertek mellett változatos gyermek- és felnőtt szabadidős programok (vetélkedők, strandszépe-verseny, stb.), valamint a palóc konyha legfinomabb ételei biztosítják a tökéletes fesztiválélményt.


Részletes program

2015.08.08. (szombat)

10.50 – 14.45 óra Megnyitó

Szabad programok és vetélkedők (Fitness edzés, capoeira, BillBall bajnokság)

14.00 óra Maxisun

15.00 óra Magic Cats Rockabilly Trio

16.45 óra BYE Alex

18.30 óra Gáspár Laci

20.30 óra Intim Torna Illegál

23.00 óra Dj Antonyo

Lotfi Begi

2015.08.09. (vasárnap)

9.00 -14.30 óra Gyermek programok (arcfestés, gyermekvetélkedő programok), Pénzdíjas vetélkedők (Sörivó verseny, Fesztivál szépe verseny, BillBall bajnokság)

14.30 óra Red Hot Chili Peppers Tribute

16.00 óra Guns N’Roses Tribute

17.30 óra UP!

19.00 óra Wellhello

20.30 óra Majka & Curtis


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek