Utcára kerül a SZIN

2016/05/17  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Csábítóan kedvezményes jegyárakkal jelenik meg Szeged utcáin Dél-Magyarország kedvenc fesztiválja. A Szegedi Ifjúsági Napok látványos „fesztivál fülkéjével” a Szegedi Borfesztivál ideje alatt – május 22-ig – a város különböző pontjain - találkozhatunk.

Utcára kerül a SZIN

Hamarosan felbolydul az Alföld fővárosa: május 13-án indult a Szegedi Borfesztivál, ami immár 22. alkalommal csábítja a borbarát gasztrokalandorokat a Tisza-parti városba. Magyarország legnagyobb bormustráján azonban nem csak a legjobb borászatokkal találkozhatunk. Ezúttal látványos installációjával megjelenik a Szegedi Ifjúsági Napok is, méghozzá szuperkedvezményes ajánlatokkal. Az ár/érték arányában verhetetlen SZIN most még rádob egy lapáttal: a 15.990 forintos bérletet ez alkalommal 13.990 forintért lehet majd venni, de a szegedi egyetemisták „diákbarát” kedvezményt is kapnak, ami 12.990 forintos bérletárat jelent. Olcsóbb lesz a napijegy is – 4.990 Ft –, ami tekintve a SZIN zenei felhozatalát, igencsak kecsegtető ajánlat.

Es most nézzük, mit kínál cserébe a SZIN. Az augusztus 24-i nyitónapon az Akkezdet Phiaitól a Wellhelloig változatos a kínálat, benne a Halott Pénz, a Bëlga, a HősökMajka & Curtis, a Vad Fruttik vagy Szabó Balázs Bandája, hogy csak néhányat említsünk. Augusztus 25-én lép SZINre a Honeybeast, a PASO, a Magashegyi Underground, az Ivan and the Parazol, vagy a friss lemezével érkező Péterfy Bori & Love Band – mások mellett. Augusztus 26-án az Anna and the Barbies és a Quimby között nagy a választék, hogy csak pár fellépőt említsünk: lesz aznap KiscsillagMagna Cum LaudeBudapest Bár. De sorjáznak a külföldi sztárok is, így az I'm an Albatraoz című számmal itthon híressé vált Aron Chupa vagy a Foreign Beggars és a kana dai René LaVice is. Az utolsó napon is széles a paletta, benne – a teljesség igénye nélkül - a 30Y, az Irie Maffia, a Belmondo vagy a Mary Popkids és aznapra várják a korát meghazudtoló sikereket elért Jasmine Thompsont és generációjának kimagasló tehetségű előadóját, Kwabst is.
Részletes program a SZIN honlapján www.szin.org


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek