Vadulj be! VisegRock fesztivál P.mobillal, Tűzkerékkel

2015/06/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Visegrád város önkormányzata másodszor is nekirugaszkodik a tavaly óriási sikerre és érdeklődésre számot tartó VisegRock fesztiválnak. 2015. június 13-án, szombaton ismét a jó zenéé, illetve a gőzölgő vadhús illatáé lesz a főszerep a visegrádi Duna–part Rendezvényterén.

Vadulj be! VisegRock fesztivál P.mobillal, Tűzkerékkel

Délután négy órától a siófoki Anonymus Blues Channel - amely immár tizennégy esztendeje fáradozik a veretes blues muzsika életben tartásán - indítja a nyolc óra hosszúságú programot. A zenekar emellett neves magyar és külföldi előadók opuszainak rock 'n roll illetve reggae stílusban való feldolgozását tűzte zászlajára.

Őket a pécsi Junkie Jack Flash követi 17 órakor. Nevük alapján akár a Rolling Stones-műsorra is lehetne következni, ám ők mégis – egészen a 2012-es „alapító okirat” kelte óta - szigorúan a rock ’n roll muzsikát részesítik előnyben.

A Ser on Stone a közeli Párkányból érkezve azzal a nem titkolt céllal lép a VisegRock fesztivál dobogójára, hogy különböző hazai és a külföldi blues-rock repertoárjával lopja be magát közönség szívébe.

A Tűzkerék xT esztergomi formációját nem kell bemutatni: az idén negyedszázados banda Radics Béla örökségének ápolására esküdött fel 1990-ben, s e célkitűzéséhez máig hű maradt. A magyar gitárkirály fennmaradt dalainak interpretálásán túl saját szerzemények, illetve Cream és Jimi Hendrix darabok teszik változatossá, színessé a zenekar programját. Közvetlenül a fő attrakció előtt (19.30 órakor) megfelelőbemelegítés lesz...

Farkasok völgye – Kárpát- medence címmel immár két kiadást is megért a P.Mobil legújabb albuma, amely – ha a MAHASZ is elismerné - egyértelműen aranylemezt eredményezne. Az Örökmozgó zenekar több mint negyvenöt évet húzott le jóban-rosszban-rock and rollban, kitörölhetetlen nyomot hagyva maga után a magyar zene történelmében. A fő-műsoridőben (21 óra) színpadra lépő csapat ígérete szerint a Farkasok völgye – Kárpát –medence CD friss anyaga mellett a kihagyhatatlan P.Mobil klasszikusok is terítékre kerülnek majd azon az estén.

Ha valaki találkozott már a talányos trash and roll műfajával, a The Rootsters trió sem lesz ismeretlen a számára. Mindenestre a P.Mobil fergeteges műsora után is érdemes még kitartani, hiszen a banda este 11 órakor lép dobogóra, hogy a kései szórakozásra vágyók igényeinek is megfeleljen.


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek