Víz, zene, virág és Chris Lake a tatai tóparton

2015/06/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Chris Lake, a világhírű brit DJ és producer lesz az idei Víz, Zene, Virág Fesztivál külföldi sztárvendége a giga méretű Riska Party Arénában: Ez így elég bizarrul hangzik, de nézzük, mi lesz még...

Víz, zene, virág és Chris Lake a tatai tóparton

A Tatai Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó festői környezetében idén 22. alkalommal rendezik meg a fesztivált, amely elsősorban a családokat várja, mondjuk, nehéz elképzelni, hogy a headliner buliján óvodás hadak ropják majd, de ki tudja.

A Magna Cum Laude, Vad Fruttik, a Charlie, a Firkin, a Pribojszky Mátyás Band, Vastag Csaba, a B52 Jankai Bélával, a Dorrey Lin Lyles, Mága Zoltán, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs, a Wellhello, az Anna &the Barbies, Nagy Feró és a Beatrice, az Intim Torna Illegal, a Benkó Dixiland Band, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint csak néhány azok közül a fellépők közül, akik a három nap alatt szórakoztatják a fesztiválozókat a Jameson Nagyszínpadon, a Blues & Rock színpadon, a Bomba Romkocsmában és a Groupama Várszínpadon.

A Borudvar Pikanto színpadán egyedülálló hangulatban ismerkedhetnek meg a látogatók a neszmélyi borvidék és a vendégborászok nedűivel, neves DJ-k és más fellépők pedig a zenét és a party-hangulatot biztosítják, de lesznek itt jazz-koncertek és meglepetés vendégek is. Itt találkozhatunk majd a Borravalóval, a Szakcsi-Plutó-Emilio trióval, DJ Hubikkal, DJ Schneiderrel, DJ Dominique-el.

A Családi színpad programja már minden délelőtt tíz órától szórakoztatja a kicsiket, de a nagyokat is, hiszen a műsor igazán színvonalas lesz. Ezen a helyszínen lép fel a Sudden Bunny, a Buborék együttes, Bereczki Zoltán, a Bogármuzsika és a 100 Folk Celsius, sőt a gyerekek táncra is perdülhetnek, de részt vehetnek Morrighan’s ír sztepptánc együttes táncházában is.

A koncertek mellett látványos kiállítások, kulturális-, virág-, sport- és más színvonalas programok is lesznek. A Fesztivál területén található az Év fája (2014), az Európai Év fája verseny 2. helyezettje, a Nagy Platán. A fát külön köszöntjük egy szabadtéri minikiállítással, valamint fényfestéssel. A Platán mellett élvezhetjük a Vízimozi műsorát is, de visszatér Veress Zoltán műrepülő-bajnok, lesz Flyboard-bemutató, lampionos felvonulás, regatta-verseny és sárkányhajó-verseny is.


Az elektronikus zene világában Chris Lake-et tartják az utóbbi évek legtehetségesebb, legnépszerűbb producerének és DJ-jének.A szakavatott kritikusok a zenéjét csak úgy emlegetik, mint a „Chris Lake-élményt”, ami azt sugallja, hogy mindig bátran belevágott bármilyen zenei stílusok keresztezésébe.

Először a Prodigy Climbatize címú dalának, majd Letfield Phat Planetjének, valamint a Eurythmics Sweet Dreams című slágerének a remixeivel vált ismertté.Az első átütő sikere a Changes című kislemeze volt, amelyen Laura V énekelt, és 2006-ban a Billboard Hot Dance Airplay Chart-jának első tíz helyezettje közt volt. Az egy évvel későbbi slágere, a Carry Me Away Emma Hewittal már elérte az említett lista első helyét. Az elkövetkezendő években további két kislemeze ért el hasonló helyezéseket a US Dance Chart-on. Ezek voltak az Only One és az If You Knew Nastalával.

Nem is olyan régen a klubok legnagyobb kedvencének számító “Sundown” szintén a lista első helyéig jutott. Steve Aoki- és Tujamo-val jegyzett “Boneless” című számuk tízmillió fölötti megtekintéssel rendelkezik és hatalmas sikert aratott. Legutóbbi alkotása pedig a “Helium”, amely szintén számos díjat ért el és a rádiók is rendszeresen játsszák.

 


Képtár

  • Víz, zene, virág és Chris Lake a tatai tóparton kép 43708
  • Víz, zene, virág és Chris Lake a tatai tóparton kép 43710
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek