Vízikarnevál sárkányhajóval és retrókoncertekkel

2015. június 24.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Csütörtökön kezdődik a kilencedik Voluta Nemzetközi Vízikarnevál Mosonmagyaróváron, a Mosoni-Duna Itató előtti szakaszánál. A vasárnap estig tartó programok vezérfonala továbbra is a sárkányhajóverseny lesz, de nem marad zene nélkül sem az esemény.

Vízikarnevál sárkányhajóval és retrókoncertekkel

A program csütörtökön a két napos Lajta-túrával kezdődik, a résztvevők az ausztriai Királyhidáról (Bruckneudorf) indulnak, majd Zurányon (Zurndorf) keresztül érkeznek Mosonmagyaróvárra, a Mosoni-Dunára. A sárkányhajó-fesztiválon szombaton a felnőtt csapatok versenyeznek, vasárnap pedig az általános és középiskolások. A felnőttek mezőnyében több mint ötven csapat indul. Egy sárkányhajóra 17 ember fér.

Pénteken retrokoncerteket tartanak, fellép mások mellett a Happy Gang, a Fiesta és a mosonmagyaróvári Hen House Band.

Szombaton sport-és egészség nappal egészül ki a verseny, ahol a városban elérhető 24 féle sportág mutatkozik be, egyebek mellett ki lehet majd próbálni a jógát, a karatét, a kung fut, a fitt-ballt és a hastáncot. Este19 órakor lesz a felnőtt sárkányhajóverseny eredményhirdetése, végül a tűzgyújtás előtt az R-Go ad koncertet.

 


 

 

Szólj hozzá!


Csak most búcsúztatták el Aviciit

Csak most búcsúztatták el Aviciit

Avicii családja, barátai és rajongóinak százai gyűltek össze Svédországban pénteken, hogy emlékezzenek a DJ-re. Arról nem szólnak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek során titokban ismét hazánkban járt.

Annyira visszavonul Michael Bublé, hogy turnéra indul: Bécsben is koncertezik!

Azt innen nehéz megmondani, hogy az újságíró kergette a szenzációt vagy Bublé beszélt félre, mindenesetre felröppent a hír, hogy a népszerű énekes visszavonul a nagyközönségtől, csak stúdiózni fog.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek