Vízikarnevál sárkányhajóval és retrókoncertekkel

2015. június 24.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Csütörtökön kezdődik a kilencedik Voluta Nemzetközi Vízikarnevál Mosonmagyaróváron, a Mosoni-Duna Itató előtti szakaszánál. A vasárnap estig tartó programok vezérfonala továbbra is a sárkányhajóverseny lesz, de nem marad zene nélkül sem az esemény.

Vízikarnevál sárkányhajóval és retrókoncertekkel

A program csütörtökön a két napos Lajta-túrával kezdődik, a résztvevők az ausztriai Királyhidáról (Bruckneudorf) indulnak, majd Zurányon (Zurndorf) keresztül érkeznek Mosonmagyaróvárra, a Mosoni-Dunára. A sárkányhajó-fesztiválon szombaton a felnőtt csapatok versenyeznek, vasárnap pedig az általános és középiskolások. A felnőttek mezőnyében több mint ötven csapat indul. Egy sárkányhajóra 17 ember fér.

Pénteken retrokoncerteket tartanak, fellép mások mellett a Happy Gang, a Fiesta és a mosonmagyaróvári Hen House Band.

Szombaton sport-és egészség nappal egészül ki a verseny, ahol a városban elérhető 24 féle sportág mutatkozik be, egyebek mellett ki lehet majd próbálni a jógát, a karatét, a kung fut, a fitt-ballt és a hastáncot. Este19 órakor lesz a felnőtt sárkányhajóverseny eredményhirdetése, végül a tűzgyújtás előtt az R-Go ad koncertet.

 


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek