Az Intim Torna Illegál is beszállt a zeneipari háttérmunkások megmentésébe

2021/02/10  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A #savethebackstage kampány a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre. A kampány első felvonásában a szervezők egy webshopot hoztak létre, ahol a megvásárolható termékek bevételével a Fábián Juli Emlékalapítványt lehet támogatni. Most itt a következő lépés.

Jók a fények, igaz? Gondolj most arra, aki beállította őket... (ITI FB)

A januári indulás után február második hétvégéjén újabb lehetőség nyílik a zenerajongóknak a támogatásra, hiszen a szervezők 13-án és 14-én is elindítanak egy-egy jótékonysági streamet: szombaton akusztikus fellépők koncertjeivel, vasárnap pedig DJ-k live act produkcióival.

A szombati napra elfogadta a meghívást többek közt Járai Márk a Halott Pénzből, Szivák Zsolt a Cloud9+ zenekarból, a The Anahit és Dorogi Péter az Intim Torna Illegálból. Vasárnap pedig a lemezjátszók mögött olyan fellépőket köszönthetünk, mint Superman & Infra B2B, Mr. Cloud & Duel ft. live guitar, a Wonky Swing Trio és Maxim Kuznyecov ft. Jász András.

A #savethebackstage live stream alatt a nézőknek lehetősége lesz utalni az alapítvány számára is, de támogatói jegyeket is vásárolhatnak – ennek bevétele is teljes egészében a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára érkezik.

2021. február 13.
Facebook esemény
The Anahit
Blues MD. ft. Vitáris Iván
Agócs Márton és Fejér Mihály (Aurevoir.)
The Pontiac
Nirvana Acoustic by Lugosi Dani & Takács Vilkó
Dorogi Péter
Carson Coma
Járai Márk
Szivák Zsolt

2021. február 14.
Facebook esemény
Superman & Infra B2B
Mr. Cloud & Duel ft. live guitar
Wonky Swing Trio
Maxim Kuznyecov ft. Jász András

A Fábián Juli Emlékalapítvány számlaszáma:
Magnet Bank Zrt. 16200151-18543755
A közleménybe írjátok be: #savethebackstage


Facebook
Weboldal

#savethebackstage, Fábián Juli Emlékalapítvány, live stream, Intim Torna Illegál

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek