Egymillió forintot adományoz a László kórháznak az EFOTT

2020/03/20  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Július 15-től 20-ig lenne idén Sukorón az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Sokan sokat ígérnének egy megbízható látónak, hogy mondja meg, mi lesz nyáron. Az EFOTT egyelőre reménykedik, bízik. De addig sem tétlenkedik...

Fotó: EFOTT

"Eredeti terveink szerint március végére az összes EFOTT-fellépőt be szerettük volna jelenteni, ám az ismert körülmények miatt ezzel még várnunk kell. Folyamatosan nyomon követjük a híreket (és ezúton is külön köszönjük a koronavírusról informáló újságíróknak, szerkesztőknek, riportereknek a tájékoztatást!), figyeljük a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket, és csak remélni tudjuk, hogy minél korábban véget ér ez a mindenki számára erőt próbáló időszak.

 Az EFOTT szervezőcsapatával már bő egy hete átálltunk az otthoni munkavállalásra, és közben gondolkodtunk azon is, hogyan segíthetnénk azok munkáját, akik a „tűzvonalban" állnak helyt. Kórházakra, betegekre, orvosokra és ápolókra gondoltunk és úgy döntöttünk, hogy az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának nevében felajánlunk

1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

A kórházzal és az alapítványával egyeztetve, a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják.

A fesztiválozóinkat közösségi oldalainkon buzdítjuk további adományozásra, hiszen együtt még hatékonyabb segítséget nyújthatunk egy gyors reagálású alapítványon keresztül.

Bízunk benne, hogy mihamarabb érkezhetünk majd fesztiválhírekkel is, addig is, kívánunk sok-sok erőt:

az EFOTT szervezői nevében,

az EFOTT sajtócsapata"

RESPECT!

A fellépőkről itt írtunk:

EFOTT – Kshmr és a Pendulum visszatér Magyarországra

EFOTT – Kshmr és a Pendulum visszatér Magyarországra

Az amerikai dj-producer Kshmr, valamint a dj-szettel érkező ausztrál Pendulum is fellép az idei EFOTT-on, amelyet Sukorón rendeznek meg július 15-től 20-ig.
EFOTT 2020, Velencei-tó, Sukoró, Flo Rida, koronavírus-járvány, adomány

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek