Elárverezik a Quimby tagjai a saját maguk által készített kerámiákat

2022/11/24  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A zenekar 12 db sk tervezett, készített, dedikált és sorszámmal ellátott kerámia tányért bocsát árverésre, melynek bevételéből a Vadaskert Alapítványt támogatják. Támogatjátok velük – ha licitáltok!

Fotó: Qumby/FB

Két és fél éve tört ki a Covid-járvány, a gyermekek mentális állapotára azonban a mai napig komoly hatást gyakorol ez a mindenki számára komoly terhet jelentő időszak. Ötszörösére nőtt a szorongásos és depressziós esetek száma, sok az önsértő fiatal, folyamatosan érkeznek a sürgősségi esetek a Vadaskert Gyermekkórházba – az intézmény folyamatosan telt házzal működik.

Minden segítség elkel, s a Quimby két kézzel nyúlt a lehetőség után:

Az aukció részleteiről a Facebook eseménynél adnak majd tájékoztatást, ebből is idéztünk fentebb.
Az alapítvány munkáját az alábbi bankszámlaszámon tudjátok tőlünk függetlenül is támogatni: 10102244-09370306-00000004.
Legyetek ti is  jók, ha tudtok.

 

Quimby, jótékonysági aukció, Vadaskert Alapítvány

 

 

Szólj hozzá!


Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a Turbinában O’Sullivan

Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a...

Az ír származású Ian O’Sullivan komoly belső harc után az orvosi pályát hagyta maga mögött a zenélésért, 2020-ban szólóprodukciójával is...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day, a másodikban a Uriah Heep tribute-zenekar, a Heep Freedom muzsikál.

Meg kellett tanulniuk Fletch nélkül élni – jön az új lemez, indul a Depeche Mode turné

Új albumuk, a "Memento Mori" megjelenése előtt az NME Berlinben és Londonban is találkozott az ikonokkal, hogy beszélgessenek arról, miként találták meg újra az élet, a zene és egymás szeretetét a zenekari társ, Andy Fletcher elvesztése után. (A teljes interjú linkje a cikk végén.)
Új koncertek