Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

2020/05/24  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO

A zenekar az Együtt az egészségügyért kezdeményezés felkérésére adományt gyűjt a Gyermekkor Alapítvány részére. Mindezt egy profi, élő koncerttel teszik vasárnap 19 órától, ami az Együtt az egészségügyért és a PASO Facebook-oldalán fog menni. Akoncert ingyen megtekinthető, aki segíteni szeretne, támogató jegyeket vásárolhat 500, 1000, 2000 és 2500 forintért ezen az oldalon.

További, exkluzív tartalmú online PASO-koncerteket lehet megnézni négy nagy rendezvény közösségi felületein.

A PASO életében már hétköznapinak számít, hogy nyáron nemcsak a magyar fesztiválokon, hanem számtalan külföldi rendezvényen is fellépnek. A koronavírus-járvány az ő számításaikat is keresztülhúzta idén: minden nyári nemzetközi fesztiválfellépésük elmaradt. Koncerteztek volna a Peru Ska Festivalon Limában, a dél-koreai DMZ Peace Train Music Festivalon Cherwonban, az angliai BoomTown Fair fesztiválon Winchesterben és a kolumbiai Ska Para Todos Festen Bogotában, ráadásul mind a négyen fő produkcióként. Bár a koreai rendezvényt megtartják, de csak hazai bandák lépnek színpadra. A négy nagy fesztivál úgy döntött, hogy valamelyest kárpótolják a fesztiválozókat, és a rendezvények idején online leadnak exkluzív tartalmakat. A PASO ehhez élőben rögzít dalokat, és minden felületen más-más repertoár megy majd le tőlük.

S hogy a két dolognak legyen egymáshoz is köze: a jótékonysági koncertet a perui fesztivál is leadja  több társoldalával egyetemben. Ilyen például a Revolucion Ska Radio, a mexikói International Ska és az argentin La casa del Reggae, így a PASO zenéje mintegy 320.000 ska rajongóhoz jut el világszerte.

Paso, online4 koncert, jótékonyság

Képtár

  • Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük kép 84081
  • Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük kép 84082
  • Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük kép 84083
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek