Andrew Lloyd Webber áll elébe a letartóztatásnak

2021/06/09  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Andrew Lloyd Webber a The Telegraph-nak adott exkluzív interjút, amelyben kijelentette: akármit lép a kormány, ő megnyitja a színházait...

Fotó: The Telegraph

A zeneszerző ígéretet tett arra, hogy még e hónap során – társadalmi távolságtartás nélkül – újra megnyitja színházait. "Jöjjön a pokolba  – vagy a mélyvízbe" – jelentette ki, és nyilatkozata szerint készen áll arra, hogy letartóztassák emiatt. 

Lord Lloyd Webber elmondta, hogy színházai "akut pénzügyi stresszt" szenvednek, amelyet csak a teljes újranyitással lehet enyhíteni, amit hajlandó megtenni akkor is, ha a kormány késlelteti a Covid-19 korlátozások megszüntetését.

Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha a zár feloldását elhalasztanák, azt válaszolta:

"Azt fogjuk mondani: jöjjenek el a színházba és tartóztassanak le minket".

Lord Lloyd Webber szerint – noha a leggazdagabb brit zenészek listája csúcsán található – megtörténhet, hogy el kell adnia hat West End-i játszóhelyét. Azt is állította, hogy tudományos bizonyítékot látott arra, hogy a koronavírus nem terjed a mozikban.

Eközben a Downing Street további Covid-adatokra vár a hét végén, mielőtt döntést hozna, amelyet jövő hétfőn jelentenek be arról, hogy az újranyitás Angliában a június 21-én elképzelt módon történik-e, mert az indiai mutáns felülírhatja az eredeti terveket.

S mindeközben Magyarországon június 11-12-13-án láthatják először a magyar nézők a Madách Színház online felületén az Andrew Lloyd Webber állítólag legszebb dalait tartalmazó Tell Me on a Sunday című musicalt.

.

 

Andrew Lloyd Webber, újranyitás, letartóztatás, Nagy-Britannia

 

 

Szólj hozzá!


Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek