Andrew Lloyd Webber áll elébe a letartóztatásnak

2021/06/09  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Andrew Lloyd Webber a The Telegraph-nak adott exkluzív interjút, amelyben kijelentette: akármit lép a kormány, ő megnyitja a színházait...

Fotó: The Telegraph

A zeneszerző ígéretet tett arra, hogy még e hónap során – társadalmi távolságtartás nélkül – újra megnyitja színházait. "Jöjjön a pokolba  – vagy a mélyvízbe" – jelentette ki, és nyilatkozata szerint készen áll arra, hogy letartóztassák emiatt. 

Lord Lloyd Webber elmondta, hogy színházai "akut pénzügyi stresszt" szenvednek, amelyet csak a teljes újranyitással lehet enyhíteni, amit hajlandó megtenni akkor is, ha a kormány késlelteti a Covid-19 korlátozások megszüntetését.

Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha a zár feloldását elhalasztanák, azt válaszolta:

"Azt fogjuk mondani: jöjjenek el a színházba és tartóztassanak le minket".

Lord Lloyd Webber szerint – noha a leggazdagabb brit zenészek listája csúcsán található – megtörténhet, hogy el kell adnia hat West End-i játszóhelyét. Azt is állította, hogy tudományos bizonyítékot látott arra, hogy a koronavírus nem terjed a mozikban.

Eközben a Downing Street további Covid-adatokra vár a hét végén, mielőtt döntést hozna, amelyet jövő hétfőn jelentenek be arról, hogy az újranyitás Angliában a június 21-én elképzelt módon történik-e, mert az indiai mutáns felülírhatja az eredeti terveket.

S mindeközben Magyarországon június 11-12-13-án láthatják először a magyar nézők a Madách Színház online felületén az Andrew Lloyd Webber állítólag legszebb dalait tartalmazó Tell Me on a Sunday című musicalt.

.

 

Andrew Lloyd Webber, újranyitás, letartóztatás, Nagy-Britannia

 

 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek