Andrew Lloyd Webber áll elébe a letartóztatásnak

2021/06/09  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Andrew Lloyd Webber a The Telegraph-nak adott exkluzív interjút, amelyben kijelentette: akármit lép a kormány, ő megnyitja a színházait...

Fotó: The Telegraph

A zeneszerző ígéretet tett arra, hogy még e hónap során – társadalmi távolságtartás nélkül – újra megnyitja színházait. "Jöjjön a pokolba  – vagy a mélyvízbe" – jelentette ki, és nyilatkozata szerint készen áll arra, hogy letartóztassák emiatt. 

Lord Lloyd Webber elmondta, hogy színházai "akut pénzügyi stresszt" szenvednek, amelyet csak a teljes újranyitással lehet enyhíteni, amit hajlandó megtenni akkor is, ha a kormány késlelteti a Covid-19 korlátozások megszüntetését.

Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha a zár feloldását elhalasztanák, azt válaszolta:

"Azt fogjuk mondani: jöjjenek el a színházba és tartóztassanak le minket".

Lord Lloyd Webber szerint – noha a leggazdagabb brit zenészek listája csúcsán található – megtörténhet, hogy el kell adnia hat West End-i játszóhelyét. Azt is állította, hogy tudományos bizonyítékot látott arra, hogy a koronavírus nem terjed a mozikban.

Eközben a Downing Street további Covid-adatokra vár a hét végén, mielőtt döntést hozna, amelyet jövő hétfőn jelentenek be arról, hogy az újranyitás Angliában a június 21-én elképzelt módon történik-e, mert az indiai mutáns felülírhatja az eredeti terveket.

S mindeközben Magyarországon június 11-12-13-án láthatják először a magyar nézők a Madách Színház online felületén az Andrew Lloyd Webber állítólag legszebb dalait tartalmazó Tell Me on a Sunday című musicalt.

.

 

Andrew Lloyd Webber, újranyitás, letartóztatás, Nagy-Britannia

 

 

Szólj hozzá!


Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Május 17-én zár a Mai Dal szervezésében létrejött mesterkurzus-sorozat, amely azt vállalta, hogy hat alkalommal hat különböző releváns...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Havasi, Edda, Follow the Flow, Demjén Ferenc az ingyenes Vál-Völgyi Zsúron

Június első hétvégéjén tartják a 6. Vál-völgyi Zsúrt az Alcsúti Arborétumban. Az első pillantásra is magas költségvetésű ingyenes rendezvényen koncertek, gasztrobemutatók, gyerekprogramok, sportesemények várják az odalátogató családokat. Mindkét napon koncertek is lesznek, népszerű fellépőkkel.

Jövőre Ukrajna rendezi az Eurovíziót

"Véget ért a 2022-es Eurovíziós dalfesztivál. A fesztivált a fogadóirodák által régóta első helyre sorolt Ukrajna nyerte" – írta Magyarország legnagyobb Eurovízió-rajongója, az ESC blog.
Új koncertek
Ecce Gratum IV./2.
Cherry koncert
Cherry koncert
Budapest 
Kovács Kati...
Kovács Kati...
Veszprém 
Koncz Zsuzsa koncert
Koncz Zsuzsa koncert
Székesfehérvár 
Trio Sideris
Trio Sideris
Budapest 
ORGONAKONCERT
ORGONAKONCERT
Kaposvár