Menopauza 1170x180

Koronavírusos Elton John

2022/01/26  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.

Koronavírusos Elton John

Amikor nap mint nap azzal a hírrel jövünk, hogy a zenekarok komplett turnékat mondanak le, ez a két koncert nem tűnik olyan nagy dolognak, de Elton John turnéja már máskor is megtorpanásra kényszerült, amikor csípőműtétje miatt 2023-ra halasztotta egyes eseményeit.

A HVG szerint a zenész bízik abban, hogy a hétvégén újra színpadra tud állni, a bizakodás alapja, hogy 3 oltása és enyhe tünetei vannak.

Az Óz, a nagy varázsló és Dorothy szerint mindig a sárga úton (Mindig a sárga úton, jön velem sok barátom, mindig a sárga úton) kell menni, reméljük, a Búcsú a sárga köves úttól (Farewell Yellow Brick Road) elnevezésű világjárása a nehézségek ellenére folytatódhat, egészen Smaragdvárosig: a turné a tervek szerint a jövő év nyaráig tart majd, és várhatóan ez lesz a zenész utolsó koncertkörútja, bár fellépéseket továbbra is vállal majd.

 

Először jelent meg a nagyközönség előtt a bottal járó Sir Elton John – nem is akármilyen indokból

 

Elton John, halasztott turné, európai turné, Farewell Yellow Brick Road

 

 

Szólj hozzá!


90 éves korában elhunyt John Mayall, a blues legendás alakja

90 éves korában elhunyt John Mayall, a blues legendás...

Kaliforniai otthonában elhunyt a nagy hatású zenész, akinek Bluesbreakers nevű zenekara a 60-as években vezető szerepet játszott a blues...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Olimpiai híreket mondunk: Snoop Dogg viszi a lángot, Céline Dion, Lady Gaga énekel (?)

Azt már rmegírtuk, hogy az NBC csatorna a 2024-es párizsi olimpiai nyári játékokra Snoop Doggot szerződtette le állandó tudósítónak. Most újabb megtiszteltetés érte...

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran

Azt gondolom, nem lehet okunk panaszra a 2024-es nyári koncertszezont illetően: országszerte egymást érik a különböző fesztiválok, a Budapest Park pedig minden hétvégén segít nekünk kint hagyni a valóságot – az idei év fókuszában azonban egyértelműen a Puskás Aréna áll.
Új koncertek