Mától kinyithatnak a spanyol diszkók – táncolni tilos!

2020/06/08  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A 24.hu közölte sajtóértesülés alapján, hogy kinyithatnak a diszkók és a klubok egész Spanyolországban, de táncolni egyelőre tilos a vendéglátóhelyeken.

Mától kinythatnak a spanyol diszkók – de tilos táncolni

A spanyol Egészségügyi Minisztérium által hozott rendelet szerint minden, eddig tánctérként használt területen asztalokat és székeket kell elhelyezni úgy, hogy azok között két méter távolság legyen. Emellett a kluboknak kétharmadával kell csökkentenie a kapacitásukat, ugyanakkor a teraszokat megnyithatják.

A szórakozóhelyek tulajdonosai tüntetést szerveznek a madridi Egészségügyi Minisztérium elé, mert a kormány korábban azt ígérte, hogy az enyhítések harmadik fázisában ugyanúgy folytathatják a működést, mint a járvány előtt, de ezt később felülbírálták – írja a portál.

Spanyolország, diszkó, korlátozások, koronavírus-járvány

 

 

Szólj hozzá!


Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon kezdtek énekelni a karantén idején

Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak...

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. A tavaszi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Finoman szólva: furcsa évadot zárnak a szabadtéri koncerthelyszínek

A járvány sújtotta idei évadot rengeteg újratervezés jellemezte. Jövő héten zárja szokatlan szezonját a Budapest Park, a Kobuci kert október 8-án zárja a nyarat a Góbé zenekar koncertjével, a Barba Negra Track programján nem tudunk kiigazodni: nem látjuk, hol a szabadtér vége és hol kezdődik a klubszezon, de arra következtetünk...

Budapest Ritmo Piknik: 15 ingyenes szabadtéri koncert piacon és placcon

A Budapest Ritmo Piknik az öt éve megszokott Budapest Ritmo járványbarát újragondolása. Október 9–10. között 15 ingyenes szabadtéri koncertet rendeznek – ezúttal nem az Akváriumban, hanem három budapesti köztéren: a Millenáris parkban, a Hunyadi téri piac mellett és a Rákóczi téri piac előtt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek