Neoton 1000

Mától kinyithatnak a spanyol diszkók – táncolni tilos!

2020/06/08  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A 24.hu közölte sajtóértesülés alapján, hogy kinyithatnak a diszkók és a klubok egész Spanyolországban, de táncolni egyelőre tilos a vendéglátóhelyeken.

Mától kinythatnak a spanyol diszkók – de tilos táncolni

A spanyol Egészségügyi Minisztérium által hozott rendelet szerint minden, eddig tánctérként használt területen asztalokat és székeket kell elhelyezni úgy, hogy azok között két méter távolság legyen. Emellett a kluboknak kétharmadával kell csökkentenie a kapacitásukat, ugyanakkor a teraszokat megnyithatják.

A szórakozóhelyek tulajdonosai tüntetést szerveznek a madridi Egészségügyi Minisztérium elé, mert a kormány korábban azt ígérte, hogy az enyhítések harmadik fázisában ugyanúgy folytathatják a működést, mint a járvány előtt, de ezt később felülbírálták – írja a portál.

Spanyolország, diszkó, korlátozások, koronavírus-járvány

 

 

Szólj hozzá!


Mégis elmarad az EXIT  – vagy nem

Mégis elmarad az EXIT – vagy nem

Korábban augusztusra halasztották, a koronavírus-járvány miatt azonban a szervezők úgy döntöttek, végül meg sem tartják az idén a nagy szerbiai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Egyszer Polgár Judittal is sakkozott– Ennio Morricone

"Morricone egy csoda volt" – mondta Koltai Lajos, a Sorstalanság rendezője, aki többször is dolgozott a 91 évesen elhunyt Ennio Morricone filmzeneszerzővel. Mint az MTI-nek telefonon elmondta, olyan ember volt, aki zenébe öntötte mindazt, ami megérintette a lelkét és a szívét.

A frontember betegsége miatt az AWS is visszavonul egy időre

Nemrég arról adtunk hírt, hogy Kiss Tibi terápiája miatt törölte 2020-as fellépéseit a Quimby, sajnos most ismét egy élvonalbeli zenekar közölte, hogy átmenetileg kénytelenek hátat fordítani a közönségüknek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek