Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

2020/07/13  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Miközben a világ azon cidrizik, hogy vajon mi fog történni a következő pillanatban, a Better Noise virtuális zenei fesztivállal ünnepli a nyarat, amelyen a rockzene legnagyobb nevei szerepelnek.

Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Az eseményt világszerte  július 16-án, csütörtökön sugározzák – s ahogy azt mostanában az efféle megmozdulásoknál szokás, adományokat is gyűjtenek a Global Recovery Initiatives Foundation (GRI) számára.

A kezdések:

15:00 PST (Los Angeles - USA / Vancouver - Kanada)
17:00 CST (Chicago - USA)
18:00 EST (New York - USA / Toronto - Kanada)
23:00 BST (London - Egyesült Királyság)
24:00 CET (Európa)
08:00 ACT (Sydney / Melbourne - Ausztrália – július 17-én!)


A fellépők:

Motley Crue
Five Finger Death Punch
Papa Roach
Awolnation
Cory Marks
Dirty Heads
The Hu
Bad Wolves
Escape The Fate
From Ashes To New
Fire From The Gods
Bleeker
Tuk Smith

Islander
All Good Things
Hyro The Hero
Eva Under Fire
Nvrlands
Little Stranger
Tempt

Ahol megnézhető:

Youtube
Facebook

 

Better Noise Music Festival, online, stream, adománygyűjtés, Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Cory Marks, Papa Roach, Bad Wolves

 

 

Szólj hozzá!


Ha baj van, elengednek, egyedül hagynak – mondja az első budapesti Stones-koncert szervezője

Ha baj van, elengednek, egyedül hagynak – mondja az...

Következetlenek voltak a járvány idején bevezetett korlátozások, a rendezvénypiacon pedig szükség lesz a bizalomépítésre az intézkedések...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A hangját adta Mick Jagger – de nem énekel

Idén ünnepli a londoni Royal Albert Hall alapításának 150. évfordulóját. A március 29-i születésnapi gálán számos híresség, köztük Eric Clapton, Patti Smith és Matthew Bourne is fellép.

600 oldalas könyv jelenik meg Jim Morrison 50. évfordulójára készülve

A „Jim Morrison összegyűjtött műveit: versek, cikkek, átiratok és szövegek” című könyv az egykori Doors-frontember – nem zenei – életművének eddigi legkiterjedtebb kiadását jelenti, mellyel a zenész-költő halálának 50. évfordulójára készülnek – de rövidesen újra aktuális lesz a megemlékezés: 2023-ban lenne 80 éves.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek