Menopauza 1170x180

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

2024/04/15  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A "halott pénz" a pókerszlengben arra vonatkozik, amikor az asztalnál ülők egy bizonyos játékosról azt gondolják, hogy nincs esélye nyerni...Vannak kivételek! :)

A legelső dalt számos sláger és díj követte, legutóbb az ország egyik legnépszerűbb előadójaként, hazavihették a 2023-ban a rádiókban legtöbbet játszott hazai előadó Mahasz-díjat is. Ez annak is köszönhető, hogy Dávidék folyamatosan írják az új dalokat, és a jubileum évére is készülnek pár újdonsággal: tavaly néhány napra leköltöztek a Balatonra, hogy új számokat írjanak. Így az őszi Oh igen! után most itt a legújabb Halott Pénz-dal, a Ha bántanak..., amelyet Budapesten élőben először június 8-án lehet majd hallani a zenekar jubileumi koncertjén.

A Halott Pénz 20 éves története is kiváló példa arra, hogy kitartással és elhivatottsággal bármit el lehet érni: el lehet jutni egy pécsi szobából a fesztiválok nagyszínpadaira, tizenkétszer megtölteni a Budapest Parkot és háromszor a Papp László Budapest Sportarénát, miközben egy ország énekli a slágereidet.

Ha valakit érdekel az út, ahogy idáig eljutottak, at Atheneum gondozásában 2021-ben megjelent egy könyv is róluk: Jávor Bence, Csapody Kinga és Gelencsér Milán: Na ​még mit nem?! címmel.

Most pedig eljött az idő:

nélküled elindulni a Puskásba? Na még mit nem! :)

 

Halott Pénz, Puskás Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia Zenekar a Nemzeti Galériába?

Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia...

Zenei-képzőművészeti sorozat indult a Zene ünnepén a Magyar Nemzeti Galériában a Danubia Zenekar közreműködésével, melynek keretén belül...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.
Új koncertek