A vérfagyasztó kampány után megérkezett a Bring Me The Horizon-dal, album- és turnébejelentés!

2018/08/23  ·   Klippremier   ·  Simonyi Éva

Végre visszatértek, bár a dalt hosszas várakozás és találgatás előzte meg, tekintve a hátborzongató beharangozó plakátokra...

A vérfagyasztó kampány után megérkezett a Bring Me The Horizon-dal, album- és turnébejelentés!

A “Mantra” című dalt ugyanis megelőzte egy kis idegtépő akció a BMTH-tól: augusztus elején egy londoni hirdetőtáblán megjelent a “Do you wanna start a cult with me?” (“Akarsz egy új kultuszt építeni velem?”) felirat a banda egyik régebbi logójával ellátva – a visszatérésre utalva. A hirdetőtáblán szereplő telefonszámot feltárcsázva az érdeklődő ezt hallhatta: “Before the truth will set you free, it will piss you off” (“Mielőtt kiderül az igazság, fel fog dühíteni”). Nem sokkal később Chicago-ban is megjelent a plakát, ekkor már igen sokan várták (vártuk), mikor jön már felőlük hír. Közben többen kiposztolták Twitterre, hogy amikor többször hívta a számot a plakátról, különböző vérfagyasztó dolgok hangzottak el a vonal túloldalán, egyszer még nyöszörgés is: “segíts, itt minket dolgokra kényszerítenek”. A rajongó azt írta, soha ilyen gyorsan nem csapta még le a telefont. Azért ez durva volt srácok!

A “Mantra”-ról az énekes, Oli Skyes úgy nyilatkozott:

“Az tűnt a legjobb választásnak, hogy az emberek elsőként ezt a dalt hallják (az új dalok közül). Most egészen máshogy akarunk durvák lenni. Egészen máshogy akarunk fülbemászóak lenni.”

Pár hete egy website is elérhetővé vált, ez a joinmantra.org, ami szintén csak hangulatkeltő oldal volt, de mostmár a dal megjelenése után fentvan, és letölthető az új szerzemény.

 

Mi több: az új album érkezését is bejelentették: Amo címen jelenik meg január 11-én jelenik meg.

A világkörüli turnéjuk során ellátogatnak Ausztráliába, Európába és az USA-ba, de Magyarország sajnos nem szerepel a helyszínek között :(

Bring Me The Horizon, klippremier, turné, új album

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek