Menopauza 1170x180

Amikor Liam Gallagher összeáll Dave Grohl-lal

2022/02/08  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Liam és Grohl sok évvel ezelőtt találkoztak először, amikor a Foo Fighters turnéján együtt zenéltek az Oasis-szal. Azóta is fenntartják a kapcsolatot, így az elmúlt években felerősödtek a találgatások a lehetséges együttműködésről.

Amikor Liam Gallagher összeáll Dave Grohl-lal

Úgy tűnik, ezeknek a találgatásoknak ezennel vége: Liam Gallagher készülő, harmadik stúdióalbumáról tett közzé egy dalt, amelyben a Foo Fighters frontemberével és a többszörös Grammy-díjas és Ivor Novello-díjas Greg Kurstinnal kollaborált. Az előbbi társszerzője és dobosa volt a dalnak, az utóbbi pedig a Foo Fighters két legutóbbi albumának producere is volt.

Gallagher állítólag egy olyan szerzeményt szeretett volna, ami egyesíti a Beastie BoysSabotage" című dalának mennydörgő dinamikáját a The Rolling Stones „Gimme Shelter"-jének feszültségével és veszélyeivel.

Az eredmény itt:

Liam Gallagher 'C'MON YOU KNOW' elnevezésű új albuma május 27-én érkezik.

Liam Gallagher, Oasis, Dave Grohl

 

 

Szólj hozzá!


Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Expressz – nem csiga! – buszjárat indul Budapest és a Művészetek Völgye között

A rendezvény idején – július 19. és 29. között – a Budapest-Veszprém-Kapolcs-Tapolca vonalon közlekedő, menetrend szerinti autóbuszok mellett hat idősávban indulnak majd expressz járatpárok, szükség esetén több busz is egyidejűleg.

Ahol még a szabadság is szabira megy – Bánkitófeszt

Kezdem a végén: a Bánkitóra csak teljes erőbedobással érdemes menni, úgy, ahogy mi, fél napra (péntek), igazából nem, illetve arra jó volt ez is, hogy felületesen megismerkedjünk a fesztivállal, amelyen még sosem jártunk. Spoiler: a naptárunkba már bevéstük a 2025-ös fesztivál dátumát, az összes napot, pedig még nincs is meg :)
Új koncertek