Menopauza 1170x180

Egy koktél Gordon Ramsay keverésében?

2024/06/18  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Gordon Ramsay keveri a koktélokat Jamie xx hedonista partiklipjében.

Fotó: energepic.com/pexels.com

9 évvel díjesővel kísért debütáló albuma, az "In Colour" után Jamie xx bejelentette második lemeze érkezését: az "In Waves" szeptember 20-án jelenik majd meg a Young kiadónál. A 12 dalos anyag bővelkedik a közreműködőkben: Honey Dijon mellett szerepelni fog rajta Robyn, a The Avalanches, Kelsey Lu, John Glacier, Panda Bear, Oona Doherty és Jamie The xx-es bandatársai, Romy és Oliver Sim is.

A londoni zenész, DJ és producer így nyilatkozott a négy éven át formálódó lemezről:

"Jó sok idő eltelt... És jó sok minden történt ezalatt az idő alatt. Felemelkedések és hullámvölgyek, felnövés, ötletek kitalálása, majd sokszoros elfelejtése. Életeket és világot megváltoztató események. Hullámok, melyeket mindannyian átéltünk, hol együtt, hol egyedül. Egyszerre akartam valami szórakoztatót, vidámat és befelé fordulót alkotni. A táncparketten a legjobb pillanatok általában ilyenek számomra. Alig várom, hogy megoszthassam veletek."

Az album hírét Jamie xx egy partihimnusszal fejelte meg, melyet élő szettjei során már tökéletesre finomított. A dalhoz Rosie Marks fotós és filmes készített klipet, mely a lemezborító monokróm minimalizmusával éles ellentétben az élénk maximalizmus mintapéldánya lett: egy hedonista buli groteszk pompájába enged betekintést, olyan váratlan vendégszereplőkkel, mint például Gordon Ramsay sztárséf.

 

Jamie xx, Gordon Ramsay

 

 

Szólj hozzá!


Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek