Neked is van visszatérő álmod?

2021/03/18  ·   Klippremier   ·  koncert.hu, MTI

Ed Morris író-rendezőnek biztos van, mert "How to Stop a Recurring Dream" címmel készített filmet.. A decemberi filmfesztiválokon már bizonyított alkotás főszereplője a népszerű "Bridgerton" című sorozat Marina Thompsonja, vagyis Ruby Barker.

Neked is van visszatérő álmod?

De minket nem is ez érdekel a törénetben, hanem az, hogy a film zenéjét az afro-soul-pop híres ikerpárja, az Ibeyi készítette.

Az Ibeyi 2014-ben dolgozott először Ed Morrisszal, aki akkoriban az ikrek első videoklipjét rendezte a "River" című dalukhoz. Ezt követte még két kooperáció a lányok debütalbumának "Ghosts" című trackjénél és az "Ash" című lemez "Deathless" című slágerének videóklipjénél. Morris filmzenéjében helyet kapott  két korábbi szerzeményük, az "I Carried This for Years", és a "Waves", valamint az Ibeyi legújabb dala:Az Ibeyi Naomi és Lisa-Kaindé Díaz formációja. Az ikerlányok jelenleg harmadik albumokon munkálkodnak, mely a 2017-es "Ash"-t követi a sorban, amin közreműködött többek között Michelle Obama, Kamasi Washington és Meshell Ndegeocello is. Legelső, 2015-ös lemezük pedig elnyerte Beyoncé, Alvin Ailey, JR és a Chanel tetszését is.

A plakátján is látszik, mennyi elismerést kapott a film, ha valaki megnézné, a képre kattintva eléri.

 

 

Ibeyi, filmzene, Ed Morris, ikrek

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest