Menopauza 1170x180

Rímgyáros a karanténban: Geszti Péter új dallal jelentkezett

2020/05/13  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

Új dallal és a hozzá készült animációs videóval jelentkezett kis hazánk egyik legkedveltebb rímgyárosa, Geszti Péter. Az alkotómunkában mellé szegődött KáTé, azaz Kálmán Tamás, akinek a zenei alapot köszönhetjük.

Geszti

Az újrakezdés dalának szánt Noé tegnap este került fel a YouTube-ra, és a kommentek alapján úgy tűnik, elnyerte a közönség tetszését.

A videóban a bibliai Noé története egy kisfiú, egy kislány és egy kutyus fantasztikus utazásán keresztül idéződik meg.

„Apaként régóta azt érzem, hogy nehéz időkben különösen helyt kell állnom: hitet, erőt adni a családomnak, miszerint mi együtt mindent átvészelünk. Ha összeomlik a világunk, nekünk kell megteremtenünk az újat, nem várhatunk másra. A NOÉ az újrakezdés dala. Nem a COVID-19 járvány ihlette, már jó ideje dolgozom rajta, de a koronavírus adta meg hozzá az utolsó lökést. A fő üzenete: ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! A világvége mindenkinek mást jelent: elveszíteni szülőt, szerelmet, barátot, egy kutyát vagy éppen a munkánkat - ez mind megrázó lehet. De higgy magadban, fogd meg a párod kezét, és teremts vele bátran egy új világot. Szeretettel és hittel - járványon innen és túl.” - foglalta össze Geszti Péter dalszövegíró-rapper-rendező, akinek idén több, mint ötven koncertje és előadása marad el a vírushelyzet miatt, de szokása szerint pozitívan áll a változásokhoz. 

"Az elmúlt két hónapban itthon dolgoztam, rengeteg időt tölthettem a családommal, egy egész albumnyi dal született, és végre befejezhettem ennek a fontos dalomnak a videó klipjét, amit én írtam és rendeztem." 

A Noé című dalt még jóval a járvány kitörése előtt vették fel, a klip viszont már a karanténban készült, Geszti csak videó hívásokon keresztül találkozott alkotótársaival.  

A dal szerzői és előadói Geszti Péter és Kálmán Tamás, a klip artdirektora Brunszkó László, animátora Bogdán Balázs

Geszti Péter, Kálmán Tamás, Noé, új videó, karantén, járvány, 2020

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek