Rímgyáros a karanténban: Geszti Péter új dallal jelentkezett

2020/05/13  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

Új dallal és a hozzá készült animációs videóval jelentkezett kis hazánk egyik legkedveltebb rímgyárosa, Geszti Péter. Az alkotómunkában mellé szegődött KáTé, azaz Kálmán Tamás, akinek a zenei alapot köszönhetjük.

Geszti

Az újrakezdés dalának szánt Noé tegnap este került fel a YouTube-ra, és a kommentek alapján úgy tűnik, elnyerte a közönség tetszését.

A videóban a bibliai Noé története egy kisfiú, egy kislány és egy kutyus fantasztikus utazásán keresztül idéződik meg.

„Apaként régóta azt érzem, hogy nehéz időkben különösen helyt kell állnom: hitet, erőt adni a családomnak, miszerint mi együtt mindent átvészelünk. Ha összeomlik a világunk, nekünk kell megteremtenünk az újat, nem várhatunk másra. A NOÉ az újrakezdés dala. Nem a COVID-19 járvány ihlette, már jó ideje dolgozom rajta, de a koronavírus adta meg hozzá az utolsó lökést. A fő üzenete: ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! A világvége mindenkinek mást jelent: elveszíteni szülőt, szerelmet, barátot, egy kutyát vagy éppen a munkánkat - ez mind megrázó lehet. De higgy magadban, fogd meg a párod kezét, és teremts vele bátran egy új világot. Szeretettel és hittel - járványon innen és túl.” - foglalta össze Geszti Péter dalszövegíró-rapper-rendező, akinek idén több, mint ötven koncertje és előadása marad el a vírushelyzet miatt, de szokása szerint pozitívan áll a változásokhoz. 

"Az elmúlt két hónapban itthon dolgoztam, rengeteg időt tölthettem a családommal, egy egész albumnyi dal született, és végre befejezhettem ennek a fontos dalomnak a videó klipjét, amit én írtam és rendeztem." 

A Noé című dalt még jóval a járvány kitörése előtt vették fel, a klip viszont már a karanténban készült, Geszti csak videó hívásokon keresztül találkozott alkotótársaival.  

A dal szerzői és előadói Geszti Péter és Kálmán Tamás, a klip artdirektora Brunszkó László, animátora Bogdán Balázs

Geszti Péter, Kálmán Tamás, Noé, új videó, karantén, járvány, 2020

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek