Tényleg minden férj utál bevásárolni?

2020/09/08  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Az Alma Együttes énekese szerint igen – Buda Gábor meg is énekelte a nagybevásárlás kalandjait. Nem minden hátsó szándék vagy szél nélkül: a helyszín finanszírozta a klipet, tehát valójában egy reklámspot. Amivel nincs semmi baj, úgyis rájár a rúd a zenészekre, csak talán korrektebb lenne nem az Alma együttes, hanem a hirdető nevén megjelentetni.

Tényleg minden férj utál bevásárolni?

"A nejem gyakran ad méretes bevásárlólistát a kezembe – árulta el Gábor. – Nem szeretek, de tudok vásárolni. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy sokkal több mindent veszek, mint amit feladatul kapok. Megyek az áruházban a sorok között, és látom, hogy erre és erre is szükség van még, és berakom a kosárba.... Így lehetséges, hogy két termék helyett tízet viszek haza. Ha meg nem találok valamit, mert azért az nem ritka, akkor azonnal segítséget kérek. Illetve az is előfordul, hogy mást veszek, mint amit kell. Kis túlzással elküld a feleségem ropiért, de gördeszkával térek haza."

Ismerős?

A dalt zenéjét Warnusz Zsuzsa írta és hangszerelte, Hegyi György szerezte a szövegét. Közreműködött: Cseke Gábor (zongora), Hárs Viktor (basszusgitár) és Pusztai Csaba (dob), a vokálokat pedig Lajtai Kati énekelte fel.

 

Alma együttes, Buda Gábor, pasi, bevásárlás

 

 

Szólj hozzá!


Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

December 15-ig lehet pályaműveket küldeni a Kertész Imre Intézet által kiírt pályázatra, amely – halálának 30. évfordulója alkalmából –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.

Koronavírusban elhunyt Nagy Grofó

Igen, ez eszünkbe juthatott volna eddig is: ha van Kis Grofó, létezik nagy is: a Blikk tudatta, hogy ma elhunyt Kis Grofó édesapja, Kozák László Grofó. Mindössze 49 esztendős volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek