Tényleg minden férj utál bevásárolni?

2020/09/08  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Az Alma Együttes énekese szerint igen – Buda Gábor meg is énekelte a nagybevásárlás kalandjait. Nem minden hátsó szándék vagy szél nélkül: a helyszín finanszírozta a klipet, tehát valójában egy reklámspot. Amivel nincs semmi baj, úgyis rájár a rúd a zenészekre, csak talán korrektebb lenne nem az Alma együttes, hanem a hirdető nevén megjelentetni.

Tényleg minden férj utál bevásárolni?

"A nejem gyakran ad méretes bevásárlólistát a kezembe – árulta el Gábor. – Nem szeretek, de tudok vásárolni. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy sokkal több mindent veszek, mint amit feladatul kapok. Megyek az áruházban a sorok között, és látom, hogy erre és erre is szükség van még, és berakom a kosárba.... Így lehetséges, hogy két termék helyett tízet viszek haza. Ha meg nem találok valamit, mert azért az nem ritka, akkor azonnal segítséget kérek. Illetve az is előfordul, hogy mást veszek, mint amit kell. Kis túlzással elküld a feleségem ropiért, de gördeszkával térek haza."

Ismerős?

A dalt zenéjét Warnusz Zsuzsa írta és hangszerelte, Hegyi György szerezte a szövegét. Közreműködött: Cseke Gábor (zongora), Hárs Viktor (basszusgitár) és Pusztai Csaba (dob), a vokálokat pedig Lajtai Kati énekelte fel.

 

Alma együttes, Buda Gábor, pasi, bevásárlás

 

 

Szólj hozzá!


Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra...

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
Új koncertek