Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten

2013. augusztus 27.  ·   Koncertbeszámoló   ·  Labancz Andrea

Szombat este a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nézőterét ismét ellepték a megszállott Fenyő Miklós-rajongók. Noha ezúttal nem a legenda koncertezett, de a régi nagy Hungária slágerekkel tűzdelt Hotel Menthol című musical megálmodói nem mások, mint Novai Gábor és Fenyő Miklós. Az idén 15. szülinapját ünneplő színdarabot ezúttal a Pannon Várszínház keltette életre.

Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten

A 80-as éveket idéző musical fő témaköre a rock and roll életérzéshez való visszatérés, ahol a Hotel Menthol az úti cél végállomása. Az út során csatlakozó fiatalok szellemi vezetője Mike, aki mint rock and roll őrangyal és egyben toborzó tiszt segíti át az őt követőket ebbe a varázslatos világba. A darab végére természetesen még a miniszterről is kiderül, hogy valójában régi nagy rajongója a műfajnak, és mire elérkezünk a happy endhez, minden szereplő „megtér”.

A Pannon Várszínház ifjú tehetségeitől igazán szórakoztató előadást kaptunk. Mind színészileg, mind "énekügyileg" egyben volt a produkció, melyet a mű egyik alkotója, maga a rock and roll mester, Fenyő Miklós is megtekintett. Sőt! A darab végén egy ráadás nótával a guru is színpadra lépett. A rajongók kitörő lelkesedéssel fogadták, össztánc, taps, függöny!


Képtár

  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18136
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18137
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18140
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18141
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18142
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18143
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18144
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18145
  • Fenyő Miklós is beszállt: Hotel Menthol a Margitszigeten kép 18149
 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek