Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón

2014. március 28.  ·   Koncertbeszámoló   ·  Labancz Andrea

A napokban jelent meg az Ivan & The Parazol új albuma Mode Bizarre címmel, amelyet a mostanában inkább határainkon kívül tartózkodó ifjak azonnal be is mutattak a hazai közönségnek. Még a hajó is beleremegett, olyan bulit nyomtak a srácok!

Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón

Van egy igazi és sikeres rockzenekarunk. Most már tényleg kijelenthetjük. Lehet, hogy egyeseknek ez túlzás, de én egyre inkább hiszek abban, hogy ezek a fiúk valóban elérhetik azt a hírnevet, amelyre minden zenekar vágyik. Megjárták Amerikát és Angliát, a rockzene két fellegvárát, és mindenhol bizonyítottak. Élményekkel, tapasztalatokkal és persze kapcsolatokkal gazdagodva tértek haza minden alkalommal, és lassan a tudatos karrierépítés reklámfiguráivá válnak. Egy pillanatig sem csodálkoztam azon, hogy az A38-as koncertre a jegyek napokkal a buli előtt elkeltek.

A lemezbemutató előzenekara a Blahalousiana volt, akiket sajnos egy másik program miatt ki kellett hagynom, pedig kedvelem azt, amit csinálnak. Mire sikeresen becsekkoltam a hajón, az est sztárjai már javában tornáztatták a népet. Az előre meghirdetett dress code szerint black&white partyra lehetett számítani, amit a rajongók természetesen szigorúan be is tartottak. Akárcsak a zenekari tagok. Az igazi 70-es évek „szeretkezz, ne náborúzz” imidzsére hajazó ruhaköltemények kitűnően passzoltak a Parazol dalokhoz. A közönséget pásztázva sokadszorra lepődöm meg azon, hogy egy ilyen, minden értelemben fiatal bandának nem csak tini rajongói vannak. Valószínűleg ennek az az oka, hogy az idősebb korosztály a saját ifjúkori kedvenceit látja reinkarnálódni a színpadon, és így könnyedén befogadható számukra a rockzene eme frissített változata. Azt mondanom sem kell, hogy természetesen az első sorokig már meg se próbáltam betuszkolni magam, látva az iszonyatos tömeget, de a hátsó sorokból is élvezhető volt a produkció.

A srácok a tőlük megszokott laza profizmussal nyomták végig a bulit. Az új dalok bemutatásán túl az előző album kedvencei is helyet kaptak a repertoárban, aminek a közönség szemmel láthatóan és érezhetően is örült. Időnként komolyan elgondolkodtam, hogy vajon a hajó felújítása során tesztelték-e a strapabíró képességét, mert folyamatos hullámzást éreztem a talpam alatt. És tuti, hogy nem az alattunk hömpölygő folyó hatása volt. De örömmel jelentem, mindannyian túléltük! A hajó és a banda is jelesre vizsgázott! Soha rosszabbat!


Képtár

 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28031
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28032
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28042
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28060
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28062
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28068
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28071
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28073
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28079
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28081
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28084
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28085
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28088
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28090
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28091
 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek