Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón

2014. március 28.  ·   Koncertbeszámoló   ·  Labancz Andrea

A napokban jelent meg az Ivan & The Parazol új albuma Mode Bizarre címmel, amelyet a mostanában inkább határainkon kívül tartózkodó ifjak azonnal be is mutattak a hazai közönségnek. Még a hajó is beleremegett, olyan bulit nyomtak a srácok!

Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón

Van egy igazi és sikeres rockzenekarunk. Most már tényleg kijelenthetjük. Lehet, hogy egyeseknek ez túlzás, de én egyre inkább hiszek abban, hogy ezek a fiúk valóban elérhetik azt a hírnevet, amelyre minden zenekar vágyik. Megjárták Amerikát és Angliát, a rockzene két fellegvárát, és mindenhol bizonyítottak. Élményekkel, tapasztalatokkal és persze kapcsolatokkal gazdagodva tértek haza minden alkalommal, és lassan a tudatos karrierépítés reklámfiguráivá válnak. Egy pillanatig sem csodálkoztam azon, hogy az A38-as koncertre a jegyek napokkal a buli előtt elkeltek.

A lemezbemutató előzenekara a Blahalousiana volt, akiket sajnos egy másik program miatt ki kellett hagynom, pedig kedvelem azt, amit csinálnak. Mire sikeresen becsekkoltam a hajón, az est sztárjai már javában tornáztatták a népet. Az előre meghirdetett dress code szerint black&white partyra lehetett számítani, amit a rajongók természetesen szigorúan be is tartottak. Akárcsak a zenekari tagok. Az igazi 70-es évek „szeretkezz, ne náborúzz” imidzsére hajazó ruhaköltemények kitűnően passzoltak a Parazol dalokhoz. A közönséget pásztázva sokadszorra lepődöm meg azon, hogy egy ilyen, minden értelemben fiatal bandának nem csak tini rajongói vannak. Valószínűleg ennek az az oka, hogy az idősebb korosztály a saját ifjúkori kedvenceit látja reinkarnálódni a színpadon, és így könnyedén befogadható számukra a rockzene eme frissített változata. Azt mondanom sem kell, hogy természetesen az első sorokig már meg se próbáltam betuszkolni magam, látva az iszonyatos tömeget, de a hátsó sorokból is élvezhető volt a produkció.

A srácok a tőlük megszokott laza profizmussal nyomták végig a bulit. Az új dalok bemutatásán túl az előző album kedvencei is helyet kaptak a repertoárban, aminek a közönség szemmel láthatóan és érezhetően is örült. Időnként komolyan elgondolkodtam, hogy vajon a hajó felújítása során tesztelték-e a strapabíró képességét, mert folyamatos hullámzást éreztem a talpam alatt. És tuti, hogy nem az alattunk hömpölygő folyó hatása volt. De örömmel jelentem, mindannyian túléltük! A hajó és a banda is jelesre vizsgázott! Soha rosszabbat!


Képtár

 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28031
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28032
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28042
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28060
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28062
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28068
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28071
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28073
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28079
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28081
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28084
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28085
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28088
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28090
 • Ivánék bemutattak nekünk - Ivan & The Parazol a Hajón kép 28091
 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek