Tom Morellót a földre teperte a biztonsági őr koncert közben

2022/07/25  ·   Koncertbeszámoló   ·  koncert.hu

Hatalmasat esett szombaton este Torontóban az újra turnézó Rage Against the Machine gitárosa koncert közben – szúrta ki a videót a a 24.hu. Morellót a biztonsági ember csapta véletlenül a földhöz.

Fotó: Punknews

A RATM tagjai – 2011-es utolsó koncertjük után – 2020-ban úgy döntöttek, turnéra indulnak, be is indult a gépezet: közelharc folyt a jegyekért. Aztán jött a covid és törölni kellett a reunion turnét, aztán meghirdették 2021-re, majd 2022-ben el is tudtak indulni.

A torontói koncerten a banda legismertebb száma, a Killing in the Name alatt egy rajongó oldalról berohant a színpadra, ami feltehetően olyan váratlanul érte a biztonsági embert, hogy elvétette a célpontot. Ez nem az a  videó, amit a 24.hu is megosztott, ebből a szögből kicsit jobban látszik a dolog:

A banda viszonylag lassan reagált, Morello viszonylag gyorsan felállt, és jelezte a tömegnek, hogy egyben van, akik a videófelvétel tanúsága szerint kórusban éljenezték meg a földre gyűrt gitáros felemelkedését. (Zack a mikrofonba: "fuck this shit"...)

Reméljük, tényleg nem esett baja és folytatódhat a "Public Service Announcement" turné, amelynek európai állomásai között sajnos nem szerepel Budapest. S ha már egy másik mai cikkünkben az előzenekarokat emlegettük, a RATM előtt a legtöbb helyszínen a Run The Jewels játszik majd.

Aug. 24. Edinburgh, UK
Aug. 26. Leeds, UK Leeds Festival
Aug. 28. Reading, UK Reading Festival
Aug. 30. Paris, France Rock en Seine Festival
Sep. 01. Antwerp, Belgium
Sep. 03. Hannover, Germany
Sep. 05. Zurich, Switzerland
Sep. 08. Malaga, Spain Andalucia Big Festival - Sacaba Beach
Sep. 10. Madrid, Spain Mad Cool Sunset - Espacio Mad Cool
Sep. 13. Vienna, Austria
Sep. 15. Kraków, Poland
Sep. 17. Zagreb, Croatia
Sep. 19. Prague, Czech Republic

Még több fotó a koncertező zenekarról a PUNKNEWS-on.

 

Marics Peti koncert közben hatalmasat esett a színpadon

Rage Against the Machine, RATM, Tom Morello, esés, koncert

 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek