BËLGA: Sanyi október 11-én érkezik

2013. október 14.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Arról már beszámoltunk, hogy jön, jön, jön. Most hozzátesszük, hogy az idén 15 éves BËLGA újabb lemeze nemcsak a dalszövegekkel tűnik majd ki a kínálatból, hanem már fizikai valóságában is más lesz, mint az eddigiek. Ezt ígéri Bauxit.

BËLGA: Sanyi október 11-én érkezik

Sanyi – azaz a lemez – régóta készült és egészen pontosan október 11-én érkezik meg a magyar fővárosba és a zenekar facebook oldalán követhetjük, hogy most épp hol és merre jár és mik történnek vele.

Klasszik nagylemez lesz stílusgyakorlatokkal és inkább hétköznapi, mint absztrakt témákkal, de egy nagyméretű papírtokban kerül forgalomba egyedi formátumban. Ha pedig a címe nem lenne elég figyelemfelkeltő, akkor az óriási papír cédétok majd odairányítja a kíváncsi szemeket. Ráadásul a lemez mellett egy posztert is kap mindenki ajándékba.

Sanyi megszületése egy tudatos és átgondolt koncepció eredménye, ugyanis Bauxit, Még5 és Tokyo következetesen doppingolta magát az alkotás egyes fázisaiban. A dalszövegek kizárólag mértékkel fogyasztott, kiváló minőségű külvárosi házisör kíséretében készültek, amiből akármennyit meg lehetett inni.

Az új album első nótájából már klip is készült „Nem leszünk gyarmat” címmel, azonban több közéletű ihletésű szám nem készült. A srácok szerint Sanyi  szórakoztató és kikapcsol, mint egy wellness hétvége. Egy régi jó ismerőst viszont újra köszönthetünk Sanyin, még pedig Zsoltit, a békát.

A dalszövegeket élőben először október 22-én lehet majd hallani a Gödörben ahol Zsolti, a Béka is hivatalosan feltámad. 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek