BËLGA: Sanyi október 11-én érkezik

2013/10/14  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Arról már beszámoltunk, hogy jön, jön, jön. Most hozzátesszük, hogy az idén 15 éves BËLGA újabb lemeze nemcsak a dalszövegekkel tűnik majd ki a kínálatból, hanem már fizikai valóságában is más lesz, mint az eddigiek. Ezt ígéri Bauxit.

BËLGA: Sanyi október 11-én érkezik

Sanyi – azaz a lemez – régóta készült és egészen pontosan október 11-én érkezik meg a magyar fővárosba és a zenekar facebook oldalán követhetjük, hogy most épp hol és merre jár és mik történnek vele.

Klasszik nagylemez lesz stílusgyakorlatokkal és inkább hétköznapi, mint absztrakt témákkal, de egy nagyméretű papírtokban kerül forgalomba egyedi formátumban. Ha pedig a címe nem lenne elég figyelemfelkeltő, akkor az óriási papír cédétok majd odairányítja a kíváncsi szemeket. Ráadásul a lemez mellett egy posztert is kap mindenki ajándékba.

Sanyi megszületése egy tudatos és átgondolt koncepció eredménye, ugyanis Bauxit, Még5 és Tokyo következetesen doppingolta magát az alkotás egyes fázisaiban. A dalszövegek kizárólag mértékkel fogyasztott, kiváló minőségű külvárosi házisör kíséretében készültek, amiből akármennyit meg lehetett inni.

Az új album első nótájából már klip is készült „Nem leszünk gyarmat” címmel, azonban több közéletű ihletésű szám nem készült. A srácok szerint Sanyi  szórakoztató és kikapcsol, mint egy wellness hétvége. Egy régi jó ismerőst viszont újra köszönthetünk Sanyin, még pedig Zsoltit, a békát.

A dalszövegeket élőben először október 22-én lehet majd hallani a Gödörben ahol Zsolti, a Béka is hivatalosan feltámad.



 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek