BËLGA: Sanyi október 11-én érkezik

2013. október 14.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Arról már beszámoltunk, hogy jön, jön, jön. Most hozzátesszük, hogy az idén 15 éves BËLGA újabb lemeze nemcsak a dalszövegekkel tűnik majd ki a kínálatból, hanem már fizikai valóságában is más lesz, mint az eddigiek. Ezt ígéri Bauxit.

BËLGA: Sanyi október 11-én érkezik

Sanyi – azaz a lemez – régóta készült és egészen pontosan október 11-én érkezik meg a magyar fővárosba és a zenekar facebook oldalán követhetjük, hogy most épp hol és merre jár és mik történnek vele.

Klasszik nagylemez lesz stílusgyakorlatokkal és inkább hétköznapi, mint absztrakt témákkal, de egy nagyméretű papírtokban kerül forgalomba egyedi formátumban. Ha pedig a címe nem lenne elég figyelemfelkeltő, akkor az óriási papír cédétok majd odairányítja a kíváncsi szemeket. Ráadásul a lemez mellett egy posztert is kap mindenki ajándékba.

Sanyi megszületése egy tudatos és átgondolt koncepció eredménye, ugyanis Bauxit, Még5 és Tokyo következetesen doppingolta magát az alkotás egyes fázisaiban. A dalszövegek kizárólag mértékkel fogyasztott, kiváló minőségű külvárosi házisör kíséretében készültek, amiből akármennyit meg lehetett inni.

Az új album első nótájából már klip is készült „Nem leszünk gyarmat” címmel, azonban több közéletű ihletésű szám nem készült. A srácok szerint Sanyi  szórakoztató és kikapcsol, mint egy wellness hétvége. Egy régi jó ismerőst viszont újra köszönthetünk Sanyin, még pedig Zsoltit, a békát.

A dalszövegeket élőben először október 22-én lehet majd hallani a Gödörben ahol Zsolti, a Béka is hivatalosan feltámad. 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek