Csobot Adélnak nemcsak dekoltázsa van: az első albuma is megjelent!

2013/12/02  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Nagy vágya teljesült az X-Faktor 2012 felfedezettének azzal, hogy megjelent első önálló albuma, "Ami szívemen, a számon" címmel. Az énekesnő - és kiadója - a kedvenc Szenes-slágereit válogatta össze és dolgozta fel kiváló zenészekkel.

Csobot Adélnak nemcsak dekoltázsa van: az első albuma is megjelent!

Sok mindenben úttörő ez a lemez. Ez Adél első albuma, és ez az első olyan válogatás is, amelyen a három Szenes-generáció: Szenes Andor, Szenes Iván és Szenes Andrea dalai együtt hallhatók a negyedik generáció, Csobot Adél előadásában. Az album a MAHASZ lemezeladási listáján a negyedik helyen nyitott.

"Amikor azt érzed, kicsit szomorkás a hangulatod, kicsit beléd szállt a boldogtalanság, talán a legjobb gyógyszer ez a lemez. Örökzöld dallamok, Szenes Iván tartalmas szövegei és valami elmondhatatlan egyszerűség. Megtiszteltetés volt számomra a már tökéletesen megalkotott és jól ismert dalokat egy egészen más köntösbe öltöztetni, bizalommal nyitva ezzel az új, teljesen ismeretlen felé. A legfontosabbat, a hangulatot szerettem volna megőrizni, azt a varázslatos hangulatot, ami engem is megbolondított első hallásra! Nagyon szeretem ezt az albumot" – fogalmazott Csobot Adél, aki önálló estet is tervez a Szenes CD-dalaiból.

Magyarország legjátszottabb szerzőjének lánya, Szenes Andrea örömmel folytatja édesapja munkásságát, ezért is volt számára öröm, hogy ez az album megjelent. Adéllal az Orfeumban találkozott először a fiatal énekesnő swingestjének bemutatóján.

"Az az első olyan albumunk, amely készítése során szabadkezet adtunk a művésznek és a menedzserének, de nem bántuk meg, mert Adél kiváló énekes, tehetséges színész, remekül helytállt és tökéletesen megoldotta a feladatot. Ráadásul annak, aki most hallja először ezeket a dalokat, olyan érzése lehet, mintha ma született slágereket dúdolna. Én minden reggel erre az albumra jógázom, és feltöltve indul tőle a napom, akkor is, ha ezer gond van a nyakamban. Azért is szeretem, mert édesapám dalai mellett nagyapám szerzeménye (Maga rég nem lesz a világon), az én általam ihletett Kicsit szomorkás a hangulatom és saját dalszöveg is található (Élvezd az életet)." – tette hozzá Szenes Andrea.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek