Csobot Adélnak nemcsak dekoltázsa van: az első albuma is megjelent!

2013. december 02.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Nagy vágya teljesült az X-Faktor 2012 felfedezettének azzal, hogy megjelent első önálló albuma, "Ami szívemen, a számon" címmel. Az énekesnő - és kiadója - a kedvenc Szenes-slágereit válogatta össze és dolgozta fel kiváló zenészekkel.

Csobot Adélnak nemcsak dekoltázsa van: az első albuma is megjelent!

Sok mindenben úttörő ez a lemez. Ez Adél első albuma, és ez az első olyan válogatás is, amelyen a három Szenes-generáció: Szenes Andor, Szenes Iván és Szenes Andrea dalai együtt hallhatók a negyedik generáció, Csobot Adél előadásában. Az album a MAHASZ lemezeladási listáján a negyedik helyen nyitott.

"Amikor azt érzed, kicsit szomorkás a hangulatod, kicsit beléd szállt a boldogtalanság, talán a legjobb gyógyszer ez a lemez. Örökzöld dallamok, Szenes Iván tartalmas szövegei és valami elmondhatatlan egyszerűség. Megtiszteltetés volt számomra a már tökéletesen megalkotott és jól ismert dalokat egy egészen más köntösbe öltöztetni, bizalommal nyitva ezzel az új, teljesen ismeretlen felé. A legfontosabbat, a hangulatot szerettem volna megőrizni, azt a varázslatos hangulatot, ami engem is megbolondított első hallásra! Nagyon szeretem ezt az albumot" – fogalmazott Csobot Adél, aki önálló estet is tervez a Szenes CD-dalaiból.

Magyarország legjátszottabb szerzőjének lánya, Szenes Andrea örömmel folytatja édesapja munkásságát, ezért is volt számára öröm, hogy ez az album megjelent. Adéllal az Orfeumban találkozott először a fiatal énekesnő swingestjének bemutatóján.

"Az az első olyan albumunk, amely készítése során szabadkezet adtunk a művésznek és a menedzserének, de nem bántuk meg, mert Adél kiváló énekes, tehetséges színész, remekül helytállt és tökéletesen megoldotta a feladatot. Ráadásul annak, aki most hallja először ezeket a dalokat, olyan érzése lehet, mintha ma született slágereket dúdolna. Én minden reggel erre az albumra jógázom, és feltöltve indul tőle a napom, akkor is, ha ezer gond van a nyakamban. Azért is szeretem, mert édesapám dalai mellett nagyapám szerzeménye (Maga rég nem lesz a világon), az én általam ihletett Kicsit szomorkás a hangulatom és saját dalszöveg is található (Élvezd az életet)." – tette hozzá Szenes Andrea.


 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek