Év koncertje - szavazás

Csobot Adélnak nemcsak dekoltázsa van: az első albuma is megjelent!

2013. december 02.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Nagy vágya teljesült az X-Faktor 2012 felfedezettének azzal, hogy megjelent első önálló albuma, "Ami szívemen, a számon" címmel. Az énekesnő - és kiadója - a kedvenc Szenes-slágereit válogatta össze és dolgozta fel kiváló zenészekkel.

Csobot Adélnak nemcsak dekoltázsa van: az első albuma is megjelent!

Sok mindenben úttörő ez a lemez. Ez Adél első albuma, és ez az első olyan válogatás is, amelyen a három Szenes-generáció: Szenes Andor, Szenes Iván és Szenes Andrea dalai együtt hallhatók a negyedik generáció, Csobot Adél előadásában. Az album a MAHASZ lemezeladási listáján a negyedik helyen nyitott.

"Amikor azt érzed, kicsit szomorkás a hangulatod, kicsit beléd szállt a boldogtalanság, talán a legjobb gyógyszer ez a lemez. Örökzöld dallamok, Szenes Iván tartalmas szövegei és valami elmondhatatlan egyszerűség. Megtiszteltetés volt számomra a már tökéletesen megalkotott és jól ismert dalokat egy egészen más köntösbe öltöztetni, bizalommal nyitva ezzel az új, teljesen ismeretlen felé. A legfontosabbat, a hangulatot szerettem volna megőrizni, azt a varázslatos hangulatot, ami engem is megbolondított első hallásra! Nagyon szeretem ezt az albumot" – fogalmazott Csobot Adél, aki önálló estet is tervez a Szenes CD-dalaiból.

Magyarország legjátszottabb szerzőjének lánya, Szenes Andrea örömmel folytatja édesapja munkásságát, ezért is volt számára öröm, hogy ez az album megjelent. Adéllal az Orfeumban találkozott először a fiatal énekesnő swingestjének bemutatóján.

"Az az első olyan albumunk, amely készítése során szabadkezet adtunk a művésznek és a menedzserének, de nem bántuk meg, mert Adél kiváló énekes, tehetséges színész, remekül helytállt és tökéletesen megoldotta a feladatot. Ráadásul annak, aki most hallja először ezeket a dalokat, olyan érzése lehet, mintha ma született slágereket dúdolna. Én minden reggel erre az albumra jógázom, és feltöltve indul tőle a napom, akkor is, ha ezer gond van a nyakamban. Azért is szeretem, mert édesapám dalai mellett nagyapám szerzeménye (Maga rég nem lesz a világon), az én általam ihletett Kicsit szomorkás a hangulatom és saját dalszöveg is található (Élvezd az életet)." – tette hozzá Szenes Andrea.


 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek