Mamma Mia!

És akkor Kelemen Kabátjából előbújt Józsi

2022/03/29  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A Kelemen Kabátban régóta nem jelentkezett új dallal, de a közeljövőben, állítják, mindent bepótolnak, hiszen a járvány miatti kényszerszünetet nem töltötték tétlenül. Annyi új dalt írtak, hogy úgy döntöttek, ennek örömére meg is jelentetnek egy új albumot, amelyet egyszerűen Józsiról neveztek el.

És akkor Kelemen Kabátjából előbújt Józsi

"Józsi egy barátom, és a barát az, aki minden szar esetén mellettünk marad, Józsi a barátságot szimbolizálja" – mondta Horváth Boldi, aki azt is elmondta az albumról, hogy aki nem ismeri a Kelemen kabátban zenéjét, annak biztosan meglepő lesz, de alapvetően egy klasszikus Kelemen-lemez született, ami azért érettebb lesz az előző, Fehér Angyalhoz képest.

"Amiben talán picit más mint az eddigiek, hogy szerintem a legszemélyesebb lemezünk, nem nagyon van töltelék sor, mindenhez személyes kapcsolat fűz. Ez a lemez segített feldolgozni életem eddigi legszarabb időszakát, amit magánéleti és a covid miatti szakmai szívások okoztak egyaránt. Most már ha meghallgatom bármelyik dalt, egyből jókedvem lesz!  A lelkiállapotom is stabilizálódott szerencsére, úgyhogy ez egy bizonyítottan terápiás lemez lett! Természetesen pont annyi könnyedség, humor és sokszínűség van rajta, mint minden Kelemen-lemezen és az életben is” – árulta el Boldi, akit mindenki máshoz hasonlóan nagyon megérint és aggaszt a most kialakult háborús helyzet, s sokunk gondolatát fogalmazta meg:

"Nem gondoltam hogy lesz a covidnál nyomasztóbb dolog, de lett.

Imádkozom hogy mielőbb legyen vége a háborúnak illetve anyagilag is segítek a rászorulókon – tette hozzá.

A Józsi album dalait nem egyszerre mutatják meg a közönségnek, hanem szombatonként  tesznek fel egy-egy újabbat a közösségi felületekre és a streaming oldalakra. Az első dalt Horváth Boldiék a Szerencseszombat stúdiójában élőben is eljátszották: az Ez még az ördögé című dalban a Hősök tagjaival éneklik és rappelik el, hogy mielőtt megjavulnak és jó fiúk lesznek, még mulatnak egy jó nagyot... Azóta még három dalt osztottak meg a közönséggel: Az elmúlt húsz év egy live session felvételen debütált, ezt A legtetején vagyunk követte, a legfrissebb pedig ez az igazi "tavaszi" dal:

 

 

Kelemen Kabátban, Horváth Boldi, Józsi

 

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek