Főzzön neked vacsorát az Óriás!

2013. március 06.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Harmadik nagylemezén dolgozik az Óriás. A bemutató koncert április 20-án a Corvintetőn lesz, ahol a közönség élőben hallhatja a Helyet tudni című új dalt, amelyhez már készül a videóklip is. Ez mind semmi. De még ki is takarítanak, ha akarod…

Főzzön neked vacsorát az Óriás!

Az új lemezhez Csomagolj Óriást! néven rendhagyó előrendelési programot talált ki a zenekar, amire Magyarországon még nem volt példa. A rajongók úgy támogathatják az Óriást, hogy közben ők maguk is exkluzív, személyre szabott ajándékokhoz juthatnak. Tízféle csomag közül választhatnak az érdeklődők március 20-ig attól függően, hogy mit szeretnének kapni és milyen mélyen nyúlnak a zsebükbe.

A legkisebb csomagot választók a megjelenés előtt három nappal digitális formában juthatnak az albumhoz, és meghívást kapnak a lemezbemutató koncertre.

A középső csomagban a dalok már egy egyedi, robotos pendrive-on szerepelnek, amit Örményi Ákos basszusgitáros tervezett.

A legmagasabb árkategóriában ezen felül pólókat, cd-ket, matricákat is találnak az előrendelők.

De még noncs vége. Az igazán bőkezű rajongóknak exkluzív, testre szabott meglepetéssel mond köszönetet a banda. Az Óriás tagjai vállalják, hogy házhoz viszik az ajándékokat, és kitakarítják a lakást vagy vacsorára egy finom pörköltet főznek, esetleg feldolgozzák a támogató kedvenc dalát. Sőt, a leggálánsabb előrendelőnek a zenekar kitakarít, főz, ajándékokat visz és még akusztikus szobakoncertet is ad a nappaliban, amire a támogató rajongó meghívhatja a barátait is

Az Óriás az elmúlt heteket a törökbálinti SuperSize Recording Stúdióban töltötte, ahol az irodalmi igényű, okos dalszövegeiről és odalépős, mégis fülbemászó gitárzenéjéről ismert banda a harmadik, Tűz, víz, repülő című nagylemezén dolgozott. - A korábbi albumainkhoz képest az új lemez kompaktabb, lényegretörőbb és érettebb, hangvételében pozitívabb, általános tempóját tekintve pedig gyorsabb lesz. Tizenegy új dal szerepel majd rajta, és az anyag gerincét pörgősebb, energikusabb dalok alkotják – mondta Egyedi Péter, az Óriás frontembere.

Fotó: Hencz Péter

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek