Év koncertje - szavazás

Főzzön neked vacsorát az Óriás!

2013. március 06.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Harmadik nagylemezén dolgozik az Óriás. A bemutató koncert április 20-án a Corvintetőn lesz, ahol a közönség élőben hallhatja a Helyet tudni című új dalt, amelyhez már készül a videóklip is. Ez mind semmi. De még ki is takarítanak, ha akarod…

Főzzön neked vacsorát az Óriás!

Az új lemezhez Csomagolj Óriást! néven rendhagyó előrendelési programot talált ki a zenekar, amire Magyarországon még nem volt példa. A rajongók úgy támogathatják az Óriást, hogy közben ők maguk is exkluzív, személyre szabott ajándékokhoz juthatnak. Tízféle csomag közül választhatnak az érdeklődők március 20-ig attól függően, hogy mit szeretnének kapni és milyen mélyen nyúlnak a zsebükbe.

A legkisebb csomagot választók a megjelenés előtt három nappal digitális formában juthatnak az albumhoz, és meghívást kapnak a lemezbemutató koncertre.

A középső csomagban a dalok már egy egyedi, robotos pendrive-on szerepelnek, amit Örményi Ákos basszusgitáros tervezett.

A legmagasabb árkategóriában ezen felül pólókat, cd-ket, matricákat is találnak az előrendelők.

De még noncs vége. Az igazán bőkezű rajongóknak exkluzív, testre szabott meglepetéssel mond köszönetet a banda. Az Óriás tagjai vállalják, hogy házhoz viszik az ajándékokat, és kitakarítják a lakást vagy vacsorára egy finom pörköltet főznek, esetleg feldolgozzák a támogató kedvenc dalát. Sőt, a leggálánsabb előrendelőnek a zenekar kitakarít, főz, ajándékokat visz és még akusztikus szobakoncertet is ad a nappaliban, amire a támogató rajongó meghívhatja a barátait is

Az Óriás az elmúlt heteket a törökbálinti SuperSize Recording Stúdióban töltötte, ahol az irodalmi igényű, okos dalszövegeiről és odalépős, mégis fülbemászó gitárzenéjéről ismert banda a harmadik, Tűz, víz, repülő című nagylemezén dolgozott. - A korábbi albumainkhoz képest az új lemez kompaktabb, lényegretörőbb és érettebb, hangvételében pozitívabb, általános tempóját tekintve pedig gyorsabb lesz. Tizenegy új dal szerepel majd rajta, és az anyag gerincét pörgősebb, energikusabb dalok alkotják – mondta Egyedi Péter, az Óriás frontembere.

Fotó: Hencz Péter

 


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek