Házibulizz a Wasabival!

2013. október 30.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Hamarosan megjelenő nagylemezét ünnepli egy exkluzív házibuli keretében barátaival a Wasabi Kht. Az akusztikus koncerttel összekötött eszem-iszomra néhány szerencsés is bejuthat, aki mostantól három héten át követi az eseményeket a zenekar Facebook oldalán.

Házibulizz a Wasabival!

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves, csajos-pasis formáció, a Wasabi Kht. első nagylemezének megjelenését ünnepli november 15-én a CYMK-ben, barátai társaságában. A akusztikus koncerttel egybekötött exkluzív partyra azonban most lehetőség nyílik bejutni néhány szerencsés rajongónak is, sőt, aki követi az eseményeket a zenekar Faceboo- oldalán, még egy ingyenes példányt is kap az új hanganyagból.

Ehhez tehát nem kell semmi mást tenni, mint a Wasabi közösségi oldalát folyamatosan figyelve, az elkövetkező pár hétben összegyűjteni a zenekar által különböző helyekre rejtett kuponokat. S a rejtekhelyeken a zenekar is feltűnik majd egy-egy akusztikus “gerillakoncert” erejéig. 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek