Házibulizz a Wasabival!

2013. október 30.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Hamarosan megjelenő nagylemezét ünnepli egy exkluzív házibuli keretében barátaival a Wasabi Kht. Az akusztikus koncerttel összekötött eszem-iszomra néhány szerencsés is bejuthat, aki mostantól három héten át követi az eseményeket a zenekar Facebook oldalán.

Házibulizz a Wasabival!

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves, csajos-pasis formáció, a Wasabi Kht. első nagylemezének megjelenését ünnepli november 15-én a CYMK-ben, barátai társaságában. A akusztikus koncerttel egybekötött exkluzív partyra azonban most lehetőség nyílik bejutni néhány szerencsés rajongónak is, sőt, aki követi az eseményeket a zenekar Faceboo- oldalán, még egy ingyenes példányt is kap az új hanganyagból.

Ehhez tehát nem kell semmi mást tenni, mint a Wasabi közösségi oldalát folyamatosan figyelve, az elkövetkező pár hétben összegyűjteni a zenekar által különböző helyekre rejtett kuponokat. S a rejtekhelyeken a zenekar is feltűnik majd egy-egy akusztikus “gerillakoncert” erejéig. 

 

Szólj hozzá!


Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen rosszul – de azért ők sem...

Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen...

Tehát, a világ "másik" legjobb Pink Floyd tribute show-ja, a Brit Floyd 2018-ban turnéra indul. A nekiveselkedésnek az az apropója, hogy az anya...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Visszalépett Rost Andrea: egy fiatal szoprán lesz Salome

A Szabad Tér Színház október óta Rost Andrea címszerepbeli debütálásával hirdette a Salome operabemutatót, azonban visszalépett a nagynevű magyar szoprán.

Több mint fesztivál: Kapolcska

Tehetségkutatás, tehetségnevelés, szakmai tábor és kisfesztivál is egyben az idén már második alkalommal rendezendő Kapolcska programsorozat, ahol minden a gyerekekről és a családi fontosságáról szól. És még mindig ingyen!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek