Házibulizz a Wasabival!

2013. október 30.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Hamarosan megjelenő nagylemezét ünnepli egy exkluzív házibuli keretében barátaival a Wasabi Kht. Az akusztikus koncerttel összekötött eszem-iszomra néhány szerencsés is bejuthat, aki mostantól három héten át követi az eseményeket a zenekar Facebook oldalán.

Házibulizz a Wasabival!

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves, csajos-pasis formáció, a Wasabi Kht. első nagylemezének megjelenését ünnepli november 15-én a CYMK-ben, barátai társaságában. A akusztikus koncerttel egybekötött exkluzív partyra azonban most lehetőség nyílik bejutni néhány szerencsés rajongónak is, sőt, aki követi az eseményeket a zenekar Faceboo- oldalán, még egy ingyenes példányt is kap az új hanganyagból.

Ehhez tehát nem kell semmi mást tenni, mint a Wasabi közösségi oldalát folyamatosan figyelve, az elkövetkező pár hétben összegyűjteni a zenekar által különböző helyekre rejtett kuponokat. S a rejtekhelyeken a zenekar is feltűnik majd egy-egy akusztikus “gerillakoncert” erejéig. 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek