Házibulizz a Wasabival!

2013. október 30.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Hamarosan megjelenő nagylemezét ünnepli egy exkluzív házibuli keretében barátaival a Wasabi Kht. Az akusztikus koncerttel összekötött eszem-iszomra néhány szerencsés is bejuthat, aki mostantól három héten át követi az eseményeket a zenekar Facebook oldalán.

Házibulizz a Wasabival!

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves, csajos-pasis formáció, a Wasabi Kht. első nagylemezének megjelenését ünnepli november 15-én a CYMK-ben, barátai társaságában. A akusztikus koncerttel egybekötött exkluzív partyra azonban most lehetőség nyílik bejutni néhány szerencsés rajongónak is, sőt, aki követi az eseményeket a zenekar Faceboo- oldalán, még egy ingyenes példányt is kap az új hanganyagból.

Ehhez tehát nem kell semmi mást tenni, mint a Wasabi közösségi oldalát folyamatosan figyelve, az elkövetkező pár hétben összegyűjteni a zenekar által különböző helyekre rejtett kuponokat. S a rejtekhelyeken a zenekar is feltűnik majd egy-egy akusztikus “gerillakoncert” erejéig. 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek