Háztűznéző: május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

2022/03/25  ·   Lemezbemutató   ·  Juhász Vali

A minap jelentették be, hogy május 20-án jelenik meg Harry Styles új (3.) albuma, a Harry’s House. Az időzítés tökéletes, hiszen az énekes július 13-án érkezik az Arénába.

Harry beenged minket a házába – Május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

Már a címadás is izgalmas: Joni Mitchell 1975-ös The Hissing of Summer Lawns című albumán van egy pontosan ilyen című dal. Harry nem titkolja vonzódását a '60-as évek hippi világához, előző (Fine Line) című lemezén van egy Canyon Moon című szám, és a legendás Laurel Canyon környékén van a jelenlegi lakhelye is. Remek kapcsolatot ápol Stevie Nicks-szel, a Fleetwood Mac énekesnőjével, aki szintén ennek a generációnak a még mindig aktív tagja.

Ahogy rajongóként és újságíróként követtem Harry Styles utóbbi két és fél évét (2020 májusában jött volna Budapestre, azóta várunk rá), vagy forgatott, vagy pedig az USA-ban – amikor a helyzet már engedte – turnézott... Hogy új zenéket írni mikor volt ideje, azt nem tudom. Bár volt egy-két elhintett TikTok videó arról, hogy dalírással is foglalkozik mostanság, de én úgy tippelem, hogy ez inkább a nagysikerű amerikai turné koncertfelvételein alapuló anyag lesz. Ráadásul nemrég forgatott egy klipet (titokban) Londonban, ami valószínűleg az előző lemez egyik dalára (talán a Sunflower-re) készült. Vagy nem.

Azért remélem, hogy új dalokkal lesz tele az új lemez – de május 20-án mindent megtudunk, hiszen Harry akkor tuti beenged minket a házába, ami korántsem lesz olyan üres, mint a fotón.

Harry Styles, új album, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A megátkozott ember – film készül Radics Béláról

A drámaian korán meghalt magyar Jimi Hendrixről dokumentarista elemekkel gazdagított játékfilmet forgatnak – tudtuk meg a 24.hu interjújából, amelyet Klacsán Gábor rendező-társoperatőrrel készítettek.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
Új koncertek