Mamma Mia!

Két részletben vehettek Manuel-albumot

2022/06/09  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Nem azért, mert annyira drága, hanem azért, mert a fiatal zenész azt szerette volna, hogy a két év termését hordozó számokra megfelelő figyelem jusson.

Két részletben vehettek Manuel-albumot

Manuel 2019-ben robbant be az X-Faktor kilencedik évadába. A rapper-dalszerző a tehetségkutató verseny után számtalan projektben részt vehetett, országszerte turnézott, mára pedig (élő) zenekar kíséretében állhat színpadra, legközelebb a Budapest Parkbanjúlius 30-án, ahol a ByeAlex és a Slepp előzenekaraként lép fel.

A koncerten az új albumáról is játszanak majd számokat: még idén kiadja Idegen című első nagylemezét – méghozzá két részletben.

„Nem szerettem volna, ha az albumon szereplő dalok nem kapnák meg azt a figyelmet, amit megérdemelnek" – indokolta meg döntését. „A most megjelenő Idegen Vol. 1. öt számot tartalmaz és még idén megérkezik a második része is a lemeznek. Összességében pedig a tőlem megszokottnál jóval több felvételt hallhat majd a közönség. Nagyon büszke vagyok mindegyikre" – tette hozzá.

Az albumon a VALMAR-ból jól ismert Marics Peti mellett többen is közreműködtek, ám az ő kilétüket egyelőre nem akarja felfedni. Azt viszont máris elárulta, hogy a dalokat az elmúlt két évének eseményei ihlették.

„Éppen egyedül ültem otthon és egy Future dalt pörgettem. Annyira megtetszett, hogy kerestem egy hasonló beatet. Látszólag csak sorok, mondatok repkednek ide oda, de valójában sok érzés kavargott bennem, amikor megírtam a szövegét. Talán ezért is ilyen összetett. A bulikról, a csajozásról szól, és arról, hogy ezek a dolgok nem érnek annyit, mint amikor az ember mellett ott áll valaki stabilan."

Manuel, X-faktor

 

 

Szólj hozzá!


Koncertek a Mikulásgyárban

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Happy 2023 a Lóvasúton

A gazdasági megszorító intézkedések miatt a Chameleon Jazz Band MOMkult színpadára tervezett hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján lesz.

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
Új koncertek