Dobta a félplayback fellépéseket Manuel

Tavaszi klubturnéra indul Manuel, ráadásul szakít a korábban tőle megszokott félplayback fellépésekkel, és immár zenekarral kiegészülve áll színpadra az „Idegen turné" 17 állomásán.

Dobta a félplayback fellépéseket Manuel
Két részletben vehettek Manuel-albumot

Két részletben vehettek Manuel-albumot

Nem azért, mert annyira drága, hanem azért, mert a fiatal zenész azt szerette volna, hogy a két év termését hordozó számokra megfelelő figyelem jusson.
 
Ez a Daft Punk hattyúdala

Ez itt a Daft Punk hattyúdala

Az elmúlt 30 év egyik legbefolyásosabb és legnépszerűbb formációja hétfőn reggel közzétett „Epilógus” című videójában jelentette be visszavonulását.
 
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
Bocelli

Életében nem énekelt még ennyi ember előtt a milánói dómban Andrea Bocelli

Húsvét vasárnap koncertet ad a hazánkban is roppant népszerű olasz tenor Andrea Bocelli a milánói dómban, ahol természetesen az Ave Maria sem marad majd ki a repertoárból. Pályafutása során először senki sem fog ülni a nézőtéren. Annál többen a képernyők előtt...
 
Illusztráció: brandactivist.eu

Klipesőt zúdítottak ránk a magyar zenészek

Pályakezdők és milliós rajongótáborral rendelkező profik, sok pasi, egyetlen hölgy, hazugság, vallomás, szerelem, szerelem, szerelem – és felüdülésnek némi Barcelona.
 
Amikor a testvérek még együtt zenéltek...

A mai napig nem tud kottát olvasni, de ő a világ egyik legjobb gitárosa: Tommy Emmanuel a Barba Negrában lép fel

Minden idők egyik legnagyobb hatású gitárosa november 10-én a Barba Negra Music Clubban koncertezik. Ez alkalomból készített vele interjút az MTI – a gitáros emailen válaszolt a kérdésekre.
 
 
Aki duettet énekelt Mark Knopflerrel: Tommy Emmanuel ősszel a Barna Negrában

Aki duettet énekelt Mark Knopflerrel: Tommy Emmanuel nemsokára a Barba Negrában

Több mint öt évvel legutolsó budapesti fellépése után november 10-én a Barba Negra Music Clubban koncertezik Tommy Emmanuel. Az ausztráliai születésű zenészt minden idők egyik legnagyobb hatású gitárosának tartják, aki szóló fellépésein egyszemélyes zenekarként nyűgözi le a...
 
Gitárlegendák a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztiválon

Gitárlegendák Budapesten

A klasszikus gitár nagyjai, három Grammy-díjas legenda lesz a vendég az idei Budapesti Nemzetközi Gitárfesztiválon november 8-10. között a Zeneakadémián, továbbá tizenkét év után visszatér a magyar fővárosba Julian Sas is.
 
Fotó: BFZ

Egy zenész a reptéren is zenész...

A Grammy-díjas amerikai zongoraművész, Emanuel Ax a Fesztiválzenekarral közös turnéja alatt leült kicsit gyakorolni a toulouse-i reptéren a zongorához, és pillanatok alatt elvarázsolta az átutazókat. Fischer Iván karmester pedig szívószálból „faragott” sípot, és azzal...
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek