Megjelent Rod Stewart új albuma – avagy a lemezkiadók már készülnek a karácsonyra

2019/11/24  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Rod Stewart zenei karrierjének 50. évfordulóját 2019. november 22-én megjelenő albumával koronázta meg, melyen legismertebb dalait a The Royal Filharmonikus Orchestra-val adja elő

Fotó_ Sir Rod Stewart/Twitter

You're In My Heart

Az album tartalmazza az „It Takes Two”' új verzióját, melyet Robbie Williams-szel énekel, és egy vadonatúj dalt, melynek címe: "Stop Loving Her Today". Az albumot Trevor Hon producer készítette, és olyan slágereket is tartalmaz, mint a „Sailing”, az „I Don’t Want to Talk About It” és a „Maggie May”. A CD-n 15 dal, a dupla CD-n 22 dal található.
A dupla bakelit még nem kerülhet a karácsonyfa alá, mert csak jövő év elején kerül az üzletekbe.

 

1999

A rocktörténelem a korszak egyik legikonikusabb dupla albumának tekinti Prince1999’ cimű kiadványát, mely egyben a művész karrierjének fordulópontja is volt. A 2019. november 29-én üzletekbe kerülő különböző gyűjtemények közül a CD, a 2 CD, a 2 vinyl és a 4 vinyl változat az eredeti albumot, valamint a remaszterelt verziót tartalmazza. A 2 vinyl és 4 vinyl limitált példányszámban lesz kapható. A szintén korlátozott mennyiségben megjelenő 5 CD/DVD és 10 vinyl/DVD további 35, eddig meg nem jelent dalt – összesen 65 audiófelvételt – rejt. A DVD egy még ki nem adott koncertet is magába foglal, amelyet az 1982. december 29-i Houston csúcstalálkozón rögzítettek. Ezen kívül szerepelnek rajta Prince kézzel írt dalszövegei, köztük a „Little Red Corvette” című sláger, valamint analóg szalagtekercsek felvételei és Prince 80-as évek elején Allen Beaulieu által készített fotói.

 

The Best of The Rock’ n’Roll Pioneers

Hatvan éve – 1959. október 17-én – jelent meg Cliff Richard és a The Shadows első közös albuma 'Travellin' Light' címmel. E jeles évfordulóra 2019. november 29-én a ’The Best of The Rock’ n’Roll Pioneers’ című vadonatúj dupla CD kerül az üzletekbe. Az album összesen 60 dalt tartalmaz, többek között Cliff Richard mind a hét No. 1. kislemezét és további tizenhat top 10-es nótát.

A zenészt 2014-ben gyermekmolesztálási vád érte.

További új albumokról itt

Rod Stewart, Prince, Cliff Richard, karácsony, új album

Képtár

  • Megjelent Rod Stewart új albuma – avagy a lemezkiadók már készülnek a karácsonyra kép 80117
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek