Pénzükhöz jutottak a Prince-örökösök

Prince végrendelet nélkül halt meg, a 160 millió dolláros vagyon szétosztásával kapcsolatos per hat év után lezárult.

Fotó: people
Ne kérjétek, hogy kiderítsük, ki van a fotón... Prince-családja. Vagy egy része...

Prince végrendelet nélkül halt meg: hat év kellett a 160 millió dolláros vagyon szétosztásához

Az énekes 2016-ban halt meg fentanil-túladagolásban. Hatalmas vagyon maradt utána, amelynek elosztása komoly kihívást jelentett az ügyvédek számára. A zenei öröksége ennél egyszerűbb ügylet... dúdoljuk.
 
A One Direction nem jutott el hozzánk, de Harry Styles jön, jön, jön!

Megvan Harry Styles koncertjének új időpontja!

Harry Styles 2020-ban jelentette be, hogy világkörüli turnéra indul, amelyben végre-valahára hazánkat is útba ejti. A Papp László Budapest Sportarénában adott volna koncertet 2020. május 31-én, amit az ismert okokból töröltek.
 
 
Elkelt Cher szerkója, amiért megvadultak a tengerészek

Elkelt Cher szerkója, amitől megvadultak a tengerészek

Összesen majdnem 5 millió dollárt (1,4 milliárd forintot) hoztak Kurt Cobain, Elton John, Cher, Eddie Van Halen, Bob Dylan és más rocklegendák relikviái a Julien's aukciósház közlése szerint. A három napon át, péntektől vasárnapig tartó, Music Icons elnevezésű eseményen több mint...
 
Fotó: Princerecordings.com

80 koncerten játszotta a dalait, most ki is adják Prince albumát

Nyáron megjelenik Prince 2010-ben felvett, de eddig ki nem adott Welcome 2 America című albuma – jelentették be Prince hagyatékának gondozói és a Legacy Recordings lemezkiadó.
 
Most Prince hamvairől szólnak a hírek

Most Prince hamvairól szólnak a hírek

A hét elején az volt a hír, mi lett Lemmy hamvaival, most egy másik műfaj legendás képviselője földi maradványai kerültek a médiaérdeklődés középpontjába.
 
 Kép: Mal Bray/Fine Art America (Chris Cornell FB)

Prince, John Lennon – Chris Cornell: már elérhető a Soundgarden énekesének posztumusz albuma

Posztumusz albuma jelenik /jelent meg az énekes-dalszerző Chris Cornellnek: a lemez anyagát egy évvel halála előtt, 2016-ban rögzítették Brendan O'Brien producerrel, aki a Soundgarden legkelendőbb, Superunknown című lemezének elkészítésében is közreműködött.
 
 
Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között...
 
 Purple Rain Tour: Csak 3 napig lehet látni Prince 1985-ös koncertjét a YouTube-on

Purple Rain Tour: Csak 3 napig lehet látni Prince 1985-ös koncertjét a YouTube-on

A rajongók három napig megtekinthetik a YouTube-on Prince Purple Rain-turnéjának 1985-ös syracuse-i koncertjét a néhai sztár hagyatékának köszönhetően – számolt be róla a Rolling Stone magazin.
 
Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

A "Let's Go Crazy: The GRAMMY® Salute to Prince" koncert január 28-án, két nappal a 62. Grammy-gála után lesz Los Angelesben.
 
Fotó_ Sir Rod Stewart/Twitter

Megjelent Rod Stewart új albuma – avagy a lemezkiadók már készülnek a karácsonyra

Rod Stewart zenei karrierjének 50. évfordulóját 2019. november 22-én megjelenő albumával koronázta meg, melyen legismertebb dalait a The Royal Filharmonikus Orchestra-val adja elő
 
Michael Jackson show és kiállítás lesz az Akváriumban

Michael Jackson-show és kiállítás lesz az Akváriumban

December 8-án két egymástól eltérő művészeti ágban két magyar rajongó munkássága kapcsolódik össze, a kettejük közötti kapocs pedig nem más, mint Michael Jackson.
 
A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

Will Smith koncertje 21 órakor kezdődik a Bazilika előtt

Szeptember 25-én született Will Smith. Ekkor éppen Budapesten tartózkodik majd, így az 51. születésnapját egy koncerttel ünnepli meg a Bazilikánál – állítólag "párja", Jazzy Jeff társaságában, de erről ellentmondóak az értesülések.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek