Péterfy Bori & Love Band bakeliten is!

2012. december 03.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A Fehér éjszakák című új album, amelyen tizenegy vadiúj dal hallható, november 30-án látta meg a napvilágot cédén, december 15-én pedig élőben is hallhatjuk a Barba Negra Music Clubban. A Péterfy Bori & Love Band új lemeze korlátozott példányszámban bakeliten is kapható lesz.

Péterfy Bori & Love Band bakeliten is!

Hosszas kihagyás után egy egész lemeznyi új dallal jelentkezik Péterfy Bori & Love Band. A hanganyag először cédén jelenik meg, de hamarosan – korlátozott példányszámban – exkluzív kiadású bakeliten is be lehet majd szerezni. Az LP-t – a borítót is tervező – Stark Attila 16 oldalas képregénye és egy bónuszcédé egészíti majd ki. A bakelit megjelenésének időpontjáról a zenekar facebook oldalán kapunk majd információkat, a cd pedig már most előrendelhető ugyanott. Mi több: a lemez megjelenik digitális (mp3 és flac) verzióban is.

Akárhogy is jutsz hozzá a zenékhez, élőben még jobb lesz, az biztos!


Képtár

  • Péterfy Bori & Love Band bakeliten is! kép 8533
 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek