Év koncertje - szavazás

Péterfy Bori & Love Band bakeliten is!

2012. december 03.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A Fehér éjszakák című új album, amelyen tizenegy vadiúj dal hallható, november 30-án látta meg a napvilágot cédén, december 15-én pedig élőben is hallhatjuk a Barba Negra Music Clubban. A Péterfy Bori & Love Band új lemeze korlátozott példányszámban bakeliten is kapható lesz.

Péterfy Bori & Love Band bakeliten is!

Hosszas kihagyás után egy egész lemeznyi új dallal jelentkezik Péterfy Bori & Love Band. A hanganyag először cédén jelenik meg, de hamarosan – korlátozott példányszámban – exkluzív kiadású bakeliten is be lehet majd szerezni. Az LP-t – a borítót is tervező – Stark Attila 16 oldalas képregénye és egy bónuszcédé egészíti majd ki. A bakelit megjelenésének időpontjáról a zenekar facebook oldalán kapunk majd információkat, a cd pedig már most előrendelhető ugyanott. Mi több: a lemez megjelenik digitális (mp3 és flac) verzióban is.

Akárhogy is jutsz hozzá a zenékhez, élőben még jobb lesz, az biztos!


Képtár

  • Péterfy Bori & Love Band bakeliten is! kép 8533
 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek