Péterfy Bori & Love Band bakeliten is!

2012. december 03.  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A Fehér éjszakák című új album, amelyen tizenegy vadiúj dal hallható, november 30-án látta meg a napvilágot cédén, december 15-én pedig élőben is hallhatjuk a Barba Negra Music Clubban. A Péterfy Bori & Love Band új lemeze korlátozott példányszámban bakeliten is kapható lesz.

Péterfy Bori & Love Band bakeliten is!

Hosszas kihagyás után egy egész lemeznyi új dallal jelentkezik Péterfy Bori & Love Band. A hanganyag először cédén jelenik meg, de hamarosan – korlátozott példányszámban – exkluzív kiadású bakeliten is be lehet majd szerezni. Az LP-t – a borítót is tervező – Stark Attila 16 oldalas képregénye és egy bónuszcédé egészíti majd ki. A bakelit megjelenésének időpontjáról a zenekar facebook oldalán kapunk majd információkat, a cd pedig már most előrendelhető ugyanott. Mi több: a lemez megjelenik digitális (mp3 és flac) verzióban is.

Akárhogy is jutsz hozzá a zenékhez, élőben még jobb lesz, az biztos!


Képtár

  • Péterfy Bori & Love Band bakeliten is! kép 8533
 

 

Szólj hozzá!


Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

A PLACCC Nemzetközi Művészeti Fesztivál keretein belül Budapestre érkezett Marco Barotti olasz hangtervező audio-vizuális installációja, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a Hajógyári, hanem a fesztivál. Ez alatt a száznegyven év alatt rengeteg szervezővel/fellépővel/látogatóval és megannyi feltűnő, eltűnő helyszínnel, színpaddal, no meg számos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
Charlie
Charlie
Budapest 
BOOM BOOM
BOOM BOOM
Budapest