Texas rock-nagykövetei visszatértek gyökereikhez

2022/02/15  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Megérkezett a Spoon tizedik albuma, a "Lucifer on the Sofa", ami saját elmondásuk szerint a banda eddigi legtisztábban rock'n'roll lemeze.

Texas rock-nagykövetei visszatértek gyökereikhez

Texas rock-nagykövetei visszatértek gyökereikhez: több mint egy évtized után ismét szülővárosukban, Austinban rögzítették új albumukat. A 10 dalos végeredmény azonnal elnyerte a Rolling Stone magazin, a The Guardian és a Stereogum tetszését is.  A korong első beharangozója, a "The Hardest Cut" volt, ezt a vonalat vitte tovább aztán a "Wild" című második ízelítő is.A "Lucifer on the Sofa" produceri munkálataiban a bandán kívül Mark Rankin (Adele, Queens of the Stone Age) is részt vett, de közreműködött az albumon Dave Fridmann (Mercury Rev) és Justin Raisen is. A lemez borítóját a neves művész, Edel Rodriguez készítette – fekete-narancssárga színkombója a vinyleken is visszaköszön majd.

Spoon, rock, texas, Lucifer on the Sofa

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest