Úgy hibátlan, ha van hibád! –nyugtat meg mindenkit az Intim Torna Illegál

2019/01/18  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Lemezbemutató turnéja során január 19-én az Akvárium Nagyhallban tartja budapesti koncertjét az Intim Torna Illegál, melynek Élni jöttünk című, még tavasz legvégén megjelent lemeze pár napja bearanyozódott.

Fotó: Bikali Sándor

Mindezt megünnepelendő vadonatúj fényekkel és egy vadonatúj dallal is érkeznek a rengeteg klasszikus sláger mellett. A fényeket még nem tudjuk megmutatni, de a Hibátlan című dal már meghallgatható.

Az ITI 2018 tavasz végén jelentette meg legfrissebb, negyedik nagylemezét Élni jöttünk címmel, melyről legutóbb decemberben a BÚÉK című filmben is hallható Minden kedden című dalhoz készült a filmvígjátékhoz kapcsolódó videóklip. került. Az album pár napja aranylemez lett.

"Közben sokat dolgoztunk a színpadi show-n, amit 2019 január 19-én mutatunk be a nagyérdemű publikumna
k - mondja Dorogi Péter, a zenekar énekes-gitárosa. "Erre az alkalomra készítettük el a Hibátlan című dalt, amellyel szeretnénk a rajongóinknak megköszönni, hogy aranylemezzé válhatott az Élni jöttünk és viszonozhatjuk azt a szeretetet, amit egész évben kaptunk.

"Nem kell jobbnak, szebbnek vagy sikeresebbnek lenni, a boldogság-boldogtalanság nem egy verseny. Lehetsz boldog, boldogtalan, szegény, gazdag, csúnya, szép, felnőtt, gyerek, öreg, fiatal, lusta, szorgalmas, beteg, egészséges, senki sem hibátlan, és nem is kell a hibátlanságra törekedni" – mesél a Hibátlan című dal inspirációjáról Péter.

"Úgy hibátlan, ha van hibád. Mindannyian különbözünk egymástól, és ez tesz minden egyes élőlényt egyedivé. Ezt az egyediségünket folyton meg akarja változtatni a környezetünk, és amikor szeretnénk megfelelni ennek az elvárásnak, állandóan megpróbáljuk beleerőltetni a személyiségünket és a megjelenésünket sztereotip szerepekbe, és így lassan elveszíthetjük azt a kincset, amit kaptunk a születésünkkor: az megismételhetetlen egyediséget és a boldogságot."

ÁMEN!

Intim Torna Illegál, BÚÉK, film, betétdal, Élni jöttünk, turné, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek