Mamma Mia!

Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

2022/07/22  ·   Pályázat   ·  koncert.hu

Igaz, már csak 2023-ban lehet beváltani, mert a pályamunkák leadási határideje 2022. augusztus 30. A zsűri által legjobbnak ítélt öt pályaművet elárverezik, és a befolyt összeget öt hátrányos helyzetű óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják majd. De ez még mind semmi...

Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Az Alkoss szabadon pályázatra olyan 14 és 20 év közötti fiatalok pályamunkáit várják a kiírók (a Budapest Park és a Vesta Home), akik szívesen osztanák meg egy általuk festett vagy rajzolt képen gyerekkoruk egyik jellegzetes, boldog pillanatát.

Az egy dolog, hogy a Vesta Home a nyertes alkotásokkal díszíti majd a napvitorlákat, amelyeket a kiválasztott óvodák kapnak, emelett gazdára talál:

  • 1 Skybox biztosítása a nyertes alkotó és vendégei számára egy koncert idejére a 2023-as évben a Budapest Park jóvoltából;
  • a Vesta Home díja az általa legjobbnak ítélt három alkotó részére: 1-1 páros Sziget napijegy a 2023. évi Sziget Fesztiválra;
  • 2 db nagy értékű alkotó csomag (Sávolt Karolina és a Bodó Galéria különdíjai: )

Aki minderről döntenek:

Gerendai Károly
a Budapest Park képviseletében;

Horváth Norbert
a Vesta Home Zrt. tulajdonosa;

Bodó János,
a Bodó Galéria tulajdonosa, aki műértő szemmel vizsgálja meg az alkotásokat.

Sávolt Karolina
Magyarország egyik legfiatalabb alkotóművésze,

Marsalkó Dávid
a Halott Pénz együttes frontembere.

A Halott Pénz felbukkanása amúgy sem véletlen, hiszen ők adják majd azt a koncertet 2022. szeptember 10-én a Budapest Parkban, amely a pályázat eredményhirdetését követi majd.

Budapest Park, rajzpályázat, Halott Pénz

 

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek