Szécsi Pál 80

Válassz egy magyar zenei előadót, és tervezd meg az új merchét!

Az Inkdoo csapata pályázatot írt ki, melynek során bárki megtervezheti egy magyar előadó új merchét – póló, sapka, vászontáska –, a határidő október 31.

A fotó illusztráció.
Illusztráció: petofi.hu

Zenészek figyelem: pályázatot írtak ki Petőfi-versek megzenésítésére

Nyílt zenei pályázatot hirdetett a Petőfi Kulturális Ügynökség Petőfi Felhő Projekt címmel, a megmérettetésre zenészek jelentkezhetnek Petőfi-versfeldolgozásokkal május 31-ig.
 
DVTK-stadion, Rockfesztivál (1973.) Fortepan / Urbán Tamás

Ittál-e almabort fesztiválon?

A Volt egyszer egy beatkorszak-blog szerkesztősége, a 2020-as „Hogyha hallom én, minden az enyém!", illetve az egy évvel később, "Filléres emlékeink" címmel kiírt pályázatok sikerén felbuzdulva harmadszor is közös emlékezésre hívja a hazai beat, pop és rock rajongóit. A kiírás...
 
Fotó: RODNAE Productions/Pexels

Házhoz megy a szerenád Valentin-napon

A Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai Valentin-napon házhoz viszik a klasszikus zenei élményt egy szerencsés budapesti lakosnak, akinek saját otthonában adnak 15 perces szerenádot.
 
Az Analog Balaton rögzítette, te felhasználhatod: zenei pályázat a Balaton jövőjéért

Az Analog Balaton rögzítette, te felhasználhatod: zenei pályázat a Balaton jövőjéért

Bár kevésbé jár a fejünkben február elején 0-3 fokban a Balaton, szerencsére vannak olyanok, akik a holtszezonban is gondolnak rá – és a jövőjére, ami jelen pillanatban nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti. A zene nyelve segít abban, hogy ezt nagyjából egységesen megfogalmazzuk.
 
Fotó: BFZ/FB

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.
 
Rap pályázatot hirdetett a Tiszamenti Regionális Vízművek

Rap pályázatot hirdetett a Tiszamenti Regionális Vízművek

A zenei pályázatra a TRV Zrt. szolgáltatási területén* élő általános iskolák felső tagozatos diákjai, valamint a középiskolások jelentkezését várják, "Kincsünk a víz" témában.
 
Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

A Budapest Airport a Korda-Balázs házaspár bevonásával videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zárt körű repülőtéri koncertre, amelynek az 1. Terminál lesz a helyszíne.
 
Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Igaz, már csak 2023-ban lehet beváltani, mert a pályamunkák leadási határideje 2022. augusztus 30. A zsűri által legjobbnak ítélt öt pályaművet elárverezik, és a befolyt összeget öt hátrányos helyzetű óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják majd. De ez még mind semmi...
 
Fotó: Zsolnay Fényfesztivál / Zsolnay Light Festival

Fotópályázat a Zsolnay Fényfesztiválon!

A Zsolnay Fényfesztivál látványos fényalkotásai, épületfestései és produkciói minden fotós számára páratlan lehetőséget kínálnak művészi és kreatív fotók készítésére.
 
Fotó: LFK

Gyerekeknek írt ki rajzpályázatot a Liszt Ferenc Kamarazenekar

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdeti Mesélő hangjegyek című rajzpályázatát általános iskolás gyermekeknek a Liszt Ferenc Kamarazenekar. A pályázatra ezúttal Svendsen, Mozart és Bizet egy-egy híres zeneműve által ihletett rajzokat várnak elektronikus úton június...
 
Hangmérnökök csatája

A 18-23 évesek játszanak: Hangmérnökök Csatája

A májusban megrendezésre kerülő miXit! nem más, mint egy, a fiatalok igényeihez illeszkedő hangkeverési verseny, amelyet a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum hívott életre, amely az egyetlen hazai iskola, ahol saját hangstúdióval, a szakma megbecsült, elismert hangmérnökei,...
 
Cseh Tamás grafikája

Cseh Tamás pályázatot írtak ki – ezúttal nem zene!

Cseh Tamás szellemi hagyatékához kapcsolódó képzőművészeti alkotásokra írt ki pályázatot a Budai Vároltalmazó Közalapítvány.
 
Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

A Széchenyi téren már napok óta áll a feldíszített karácsonyfa, de péntekig a ragyogó adventi fénykapuk és a világító szelfipontok is a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton!

Jövőre végre ismét lesz Rockmaraton! A 2024-es újrakezdés egyben új fejezetet is nyit a fesztivál történetében: az öt éve várt, 30. jubileumi rendezvény – amely az előzetes információk szerint minden eddiginél komolyabb nemzetközi fellépőgárdát vonultat majd fel – a Barba Negra szakmai támogatásával valósul meg, 2024....

20 éves pályafutásának évfordulóját új lemezzel ünnepli Divo

Divo-t 2008-ban még Schwartz Dávidként ismerhette meg a nagyérdemű, amikor a We are the world című világslágert egy személyben adta elő az Esti Showder tehetségkutatójában. Aztán hirtelen eltelt 20 év, és új életet kezdett, amelyet zenészként természetesen egy új albummal ünnepelt meg.
Új koncertek