Menopauza 1170x180

Szóljon hangosan az ének, avagy mi kell ahhoz, hogy egy magyar szám milliókhoz eljusson?

A POLYGLOT dalpályázata a múlt héten indult és július végéig várja a dalszerzők jelentkezését. Ha a dalodban látod a potenciált, és meghallgatnád olaszul, lengyelül, katalánul: jelentkezz és győzd meg a POLYGLOT zsűrijét!

Szóljon hangosan az ének, avagy mi kell ahhoz, hogy egy lett vagy magyar szám milliókhoz eljusson?
Fotó: Brett Sayles/pexels.com

Galéria egy szerpentinen – képzőművészek jelentkezését várja a Fishing

A zenei programok mellett 2024-ben számos képzőművészeti projekt is megvalósul a Fishing on Orfűn, ezek közül elsőként egy nyílt pályázatot hirdetnek képzőművészek számára.
 
A mentorok. Fotó: Karczag Dániel

Mint a filmeken – új játékszabállyal és új zsűrivel jön a Budapest Open Mic 2024

Elindult a jelentkezés a hiphopos tehetségkutatóra: harmadszor lehet nekifutni a megmérettetésnek, az ideire április 19-ig lehet jelentkezni.
 
 
Nyereményeső a szép kis zenekarokra

Nyereményeső a szép kis zenekarokra

Minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban.
 
Telekom Electronic Beats Szelektor: utánpótlást kerestetik!

Telekom Electronic Beats Szelektor: utánpótlást kerestetik!

Immáron harmadszor hirdetik meg a Telekom Electronic Beats Szelektor pályázatát, amely a hazai zenei utánpótlást keresi.
 
Fotó: Kuya Yus/Pexels

Zenészek, táncosok is pályázhatnak alkotói ösztöndíjra – FRISSÍTVE

Fiatal művészek számára hirdetett alkotói ösztöndíjpályázatokat a Petőfi Kulturális Ügynökség. A kilenc ösztöndíjra január 31-ig lehet jelentkezni, és sikeres elbírálás esetén egy éven keresztül havonta 200 ezer forintot kaphatnak. Bruttó.
 
Illusztráció: NightCafe képnegerátor

Nemzeti dalok: több száz előadó gondolta úgy, hogy Petőfi menő

"Felhők" címmel könnyűzenei pályázatot írt ki 2023-ban a Petőfi Kulturális Ügynökség. A költő születésének 200. évfordulójára több mint 700 pályamű érkezett.
 
 
A fotó illusztráció.

Válassz egy magyar zenei előadót, és tervezd meg az új merchét!

Az Inkdoo csapata pályázatot írt ki, melynek során bárki megtervezheti egy magyar előadó új merchét – póló, sapka, vászontáska –, a határidő október 31.
 
Illusztráció: petofi.hu

Zenészek figyelem: pályázatot írtak ki Petőfi-versek megzenésítésére

Nyílt zenei pályázatot hirdetett a Petőfi Kulturális Ügynökség Petőfi Felhő Projekt címmel, a megmérettetésre zenészek jelentkezhetnek Petőfi-versfeldolgozásokkal május 31-ig.
 
DVTK-stadion, Rockfesztivál (1973.) Fortepan / Urbán Tamás

Ittál-e almabort fesztiválon?

A Volt egyszer egy beatkorszak-blog szerkesztősége, a 2020-as „Hogyha hallom én, minden az enyém!", illetve az egy évvel később, "Filléres emlékeink" címmel kiírt pályázatok sikerén felbuzdulva harmadszor is közös emlékezésre hívja a hazai beat, pop és rock rajongóit. A kiírás...
 
Fotó: RODNAE Productions/Pexels

Házhoz megy a szerenád Valentin-napon

A Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai Valentin-napon házhoz viszik a klasszikus zenei élményt egy szerencsés budapesti lakosnak, akinek saját otthonában adnak 15 perces szerenádot.
 
Az Analog Balaton rögzítette, te felhasználhatod: zenei pályázat a Balaton jövőjéért

Az Analog Balaton rögzítette, te felhasználhatod: zenei pályázat a Balaton jövőjéért

Bár kevésbé jár a fejünkben február elején 0-3 fokban a Balaton, szerencsére vannak olyanok, akik a holtszezonban is gondolnak rá – és a jövőjére, ami jelen pillanatban nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti. A zene nyelve segít abban, hogy ezt nagyjából egységesen megfogalmazzuk.
 
Fotó: BFZ/FB

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.
 
Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Ez lesz a 44. Kaláka fesztivál Egerben

Az együttes fennállásának 55. évfordulójához kapcsolódó programok egyikeként június 27-30. között 44. alkalommal rendezik meg a Kaláka Fesztivált, melynek idén is Eger ad otthont.

Levendula és rózsa

A virágzó rózsák és levendulák mellett családi programokkal, színvonalas koncertekkel, kulturális programokkal, ismeretterjesztő, egészségmegőrző előadásokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap a levendula és rózsa napokon Szegeden, az egyetemi füvészkertben.
Új koncertek