A közönség véleményét kéri a Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál

2020/07/07  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Nagyon sokáig hallgattak, de mivel a fesztivál időpontja – még ha pár nappal is: 2020. augusztus 13-16. – a Nagy Korlátozástörlés előtti időszakra esik, sejteni lehetett, hogy ilyentájt azért meg kell már szólalniuk.

Fotó: NAAF/FB

Mivel az erdeti időpontban nem lehet megtartani a rendezvényt, bármennyire is szeretnék a kommentelők ("a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket"), a szervezők feldobták, hogy mit szólna a közönség a szeptember 10-13-i dátumhoz. Nem tudjuk, mennyire tükrözik a kommentek, valamint a kérdőív kitöltése a majdani valós állapotot, mert azért mégiscsak a jegyvásárlások adnak erre reális választ, egyelőre úgy tűnik, a többség eltántoríthatatlan.

Arról, hogy az eredeti programból mit sikerül megtartani, nincs szó, amíg az az információ megjön, a figyelmetekbe ajánlunk egy másik fesztivált – csak által kell menni a Dunán: Komárnoban

A FEBO – Fesztivál határok nélkül szlogennel tavasszal útjára indult ingyenes eseménysorozat a kényszerpihenőt követően július 9-én a szlovákiai Komárnoban folytatódik. Három napon keresztül koncertek, gasztronómiai különlegességek és egyéb családi programok várják a kikapcsolódni vágyókat.

Az első napon a Klapka étterem ad otthon Szakonyi Milán koncertjének. Pénteken két helyszínen is várják az érdeklődőket Sapszon Orsolya - Cseke Gábor, Varga Dávid - Reviczky Balázs duójával és egy izgalmas tematikájú koncerttel (Mai rádiós slágerek egy kicsit másképpen). A Tiszti Pavilon udvarában szombatra felépül a FEBO nagyszínpad is, ahol 14 órától a gyerekeké és Mihályi Rékáé a terep. Ezt követően a  Éliás Gyula Jr., a Group’N’Swing koncert show-ja és végül Révész Richárd előadása fogja szórakoztatni a fesztiválozókat.

A részletes program

Július 9. csütörtök

Helyszín: Klapka étterem

19:00 Szakonyi Milán - “One Man Band”


Július 10. péntek

Helyszín: Wine Garden

20:00 Sapszon Orsolya - Cseke Gábor: “Találkozás”

21:30 Varga Dávid - Reviczky Balázs duó - “Frank Sinatrától Michael Bublé-ig”
Helyszín: Zucca Ristorante

19:00 Jar of Soul: “Mai rádióslágerek másként”


Július 11. szombat

Helyszín: FEBO színpad Tiszti pavilon udvara

14:00 Mihályi Réka - Masni és Pocó (gyerekkoncert bábokkal)

16:00 Funk You

18:00 ÉLIÁS GYULA JR.

20:00 GROUP'N'SWING - koncert show

22:00 Révész Richárd feat. Urbán Orsolya - “Mambo mánia”

 

 

Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál, NAAf, Komárom, FEBO, Komárom

 

 

Szólj hozzá!


Tulpa-gyorstalpaló, avagy mi a célja egy rockzenekarnak 2020-ban Magyarországon?

Tulpa-gyorstalpaló, avagy mi a célja egy...

De mi az a Tulpa? A lexikon szerint a tulpa egy olyan különleges szellemi entitás – gyakorlatilag egy energiákból alkotott lény –, melyet csak...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Belaut a BBC-ben remixelik

A duó régóta várt, második, Colourwave című albuma tavasszal jelent meg, amely számos pozitív kritikát kapott és több, mint félmillió streamnél jár. A külföldön is egyre sikeresebb zenekar, most a Risk It All című dalához készült remixel jelentkezik, amely a BBC Radio 1-on debütált.

The Weeknd elég bizarrul festett az American Music Awards idei díjkiosztóján

November 22-én a Los Angeles-i Microsoft Színházban került sor az American Music Awards díjkiosztójára – az este nagy nyertesei The Weeknd, Justin Bieber és Taylor Swift voltak. A gálán limitált számú nézősereg is részt vehetett a megfelelő biztonsági szabályok betartásával, amelybe a Covid-teszt is beletartozott.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek