Úgy tűnik, őszig már zárva marad a Fonó

2020/04/23  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A járványhelyzet miatt zárva marad a Fonó, de ígérik, amint lehet, bepótolják az elmaradt programokat.

Úgy tűnik, őszig már zárva marad a Fonó

"Tekintettel arra, hogy a járványhelyzet továbbra is bizonytalan, és számunkra közönségünk és művészeink egészsége a legfontosabb, fájó szívvel, de úgy döntöttünk, hogy a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tartunk, azaz minden június közepéig tervezett előadásunk elmarad" – írják.

Három, tavaszra meghirdetett előadásuknak is van új őszi időpontja, amelyre a korábban megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek.

Október 2. Barabás Lőrinc Quartet (április 18. helyett)
Október 11. Lovasi: "Egy az egyben csak maga" (március 27. helyett)
November 6. Parno Graszt (május 9. helyett)

A többi program esetén (illetve a három fenti koncert esetén, amennyiben nem felel meg az új időpont), aki szeretné a már megváltott jegyet visszaváltani, ezt megteheti online vásárolt jegy esetében az adatlap kitöltésével, vagy személyesen vásárolt jegy esetében a fono@fono.hu e-mail címen egyeztetve a májusi előadások esetében május 31-ig, az áprilisiak esetében április 24-éig.

További részletek ezen az oldalon.

Az átmeneti időszakban online tartalmakkal is készülnek. Elindították online videós interjúsorozatukat, valamint csatlakozni lehet az online táncoktatáshoz is Berecz Istvánnal és lesznek koncertek és különleges felvételek is.

További infók ezen a linken.

 

Fonó, programtörlés, jegyvisszaváltás

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek