A The Carbonfools az önkéntességről mesél

2022/02/22  ·   Társadalmi felelősségvállalás   ·  koncert.hu

Az Európa Pont ingyenes minikonferenciáján az önkéntes tapasztalatok erkölcsi és munkaerőpiaci előnyeiről lesz szó.

A The Carbonfools az önkéntességről mesél

A jó lelkiismereten kívül számos jutalma van még az önkéntességnek. Ha másoknak segítesz, az neked is segíthet elérni karriercéljaidat, mivel a mai, egyre inkább digitalizált világban az ilyesfajta közvetlen tapasztalatok hatványozottan felértékelődtek.

A minikonferencia két kerekasztal-beszélgetésből áll. Az első a motivációkkal, megszerezhető készségekkel, személyes fejlődéssel és a közösségi élmények pozitív hatásaival foglalkozik, önkéntes programok bemutatásán keresztül. A második olyan HR területen tevékenykedő szereplőket vonultat fel, akik gyakorlati példákat mutatnak be a felvevőpiaci oldalról, és körbejárják azt a kérdést, hogyan befolyásolja a felvételi folyamatot egy önkéntes tapasztalat az önéletrajzban.

A program zárásaként a The Carbonfools ad akusztikus koncertet, és megosztják önkéntességgel kapcsolatos tapasztalataikat is egy rövid interjú formájában.

A The Carbonfools Magyarország egyik legismertebb koncertzenekara, akik az évek során keresztül kasul koncertezték már az országot, de több turnén is részt vettek az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban, Szlovákiában, Szerbiában és Erdélyben is. Legutóbbi nagylemezük a Carbonsun 2019 végén jelent meg. Egyedi elektrós, rockos hangzásviláguk rendszeresen elvarázsolja a hallgatókat, most pedig egy egyedi akusztikus produkcióval érkeznek. In carbon, we trust!

Február 24., csütörtök/ Európa Pont (1024 Lövőház utca 35.)

Részletes program itt.

 

 

The Carbonfools, akusztik, önkéntesség, Európa Pont

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek