Fotó: Kiss Krisztiii

13 év után újra lemezt adott ki Bereczki Zoltán

A 'Téli dalok' című új album szenteste előtt pontosan egy hónappal, november 24-én érkezett meg.
 
Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

A Széchenyi téren már napok óta áll a feldíszített karácsonyfa, de péntekig a ragyogó adventi fénykapuk és a világító szelfipontok is a helyükre kerülnek.
 
 
Corey Taylor júniusban a Barba Negrában

Corey Taylor júniusban a Barba Negrában

Corey Taylor a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Slipknot, plusz a platinalemezes rockbanda, a Stone Sour frontembere. Továbbá a New York Times bestseller listáján is szerepel íróként, valamint számtalan filmes és televíziós kredittel rendelkező színész. Honnan van ennyi ideje és...
 
Ők a Budapest Open Mic döntőjének nyertesei

Ők a Budapest Open Mic döntőjének nyertesei

Telt házzal, rendkívül lelkes közönség előtt zajlott a McDonald's Budapest Open Mic döntője az Akvárium KisHalljában november 23-án, ahol a döntősök (jelen volt tizennégy, egy igazoltan hiányzott) léptek fel a publikum és a Sisi-Lil Frakk-Hundred Sins triász alkotta zsűri előtt.
 
Na de hogy kerül Delhusa Gjon a Gödörbe?

Na de hogy kerül Delhusa Gjon a Gödörbe?

A Gödörről kialakult az a képünk, hogy leginkább alternatív és/vagy underground zenekarok lépnek fel a Király utcában, és olyan rétegzenéket lehet ott hallani, amelynek közönségbázisa nagyjából akkora, mint a Gödör befogadó képessége – nem mainstream, de roppant szerethető...
 
Fotó: Mark Seliger, Varitey

Átlagéletkoruk 75 év és turnéra indulnak Észak-Amerikában

Észak-amerikai turnéra indul jövő tavasszal a Rolling Stones együttes a nagy sikert aratott legutóbbi, Hackney Diamonds című albumával – számolt be a Rolling Stone (mi más) magazin.
 
 
SlowXmas: az advent jegyében  lelassulnak Budapest tematikus utcái

SlowXmas: az advent jegyében lelassulnak Budapest tematikus utcái

Van a white xmas, meg van a SlowXmas... "Szóljon az advent a kulturális feltöltődésről és az élményszerzésről! " – hangzik a budapesti programsorozat jelmondata.
 
A Die Antwoord 5 év után újra turnéra indul –  a Barba Negrában adnak koncertet

A Die Antwoord 5 év után újra turnéra indul – a Barba Negrában is koncertet adnak

A Die Antwoord hosszú szünetet tartott a világ körüli turnézásban, hogy ismét arra koncentrálhasson, amit a legjobban szeret: a zenére és a művészetre. Most pedig eljött az idő és a Die Antwoord bejelenti a REANIMATION turnét, amely keretében a dél-afrikai duó 2024. április 12-én...
 
Szomorú vasárnap: meghalt DJ Palotai – a partik Apuja

Szomorú vasárnap: meghalt DJ Palotai – a partik Apuja

Még a Depeche Mode tagjai is lementek a rakpartra meghallgatni, ahogy Palotai Zsolt játszik... Tegnap kapta volna meg a Főváros Pro Cultura Urbis díját, de már nem tudta átvenni. Palotai Zsolt 62 éves volt – immáron örökéletű.
 
Nem csak a húszéveseké a világ: a Korda-házaspár 50 helyszínen, több tízezer rajongó előtt lépett fel

Nem csak a húszéveseké a világ: a Korda-házaspár 50 helyszínen, több tízezer rajongó előtt koncertezett

A Reptér turné névre keresztelt eseménysorozat keretében a művészek felléptek egyebek mellett az EFOTT-on, a debreceni Campus Fesztiválon, több vidéki városban, sőt, a határon túlra is elvitték lobogtatni a szélzsákot
 
Fotó? Taiga Peer/FB

Jó kis trip lesz: nyerő zenekarokkal indul az új év a Turbinában

Fülesbagoly Trip néven koncertsorozat indul a Turbina Kulturális Központban a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. A havonta jelentkező esteken párosával lépnek fel a Fülesbagoly Tehetségkutató elmúlt hét évadát megjárt döntős produkciói.
 
Mi a fontosabb egy zenei klubban: a ruhatár vagy a biciklitároló?

Mi a fontosabb egy zenei klubban: a ruhatár vagy a biciklitároló?

Tudtad, hogy a még mindig az a bizonyos barát jó ízléssel a legfontosabb csatorna, ahonnan új zenék érkeznek? Vajon egy klubban fontosabb a ruhatár, mint egy jó biciklitároló? Hallgatnál rá, ha egy AI mondaná meg a hétvégi programodat? 
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek