A Die Antwoord 5 év után újra turnéra indul –  a Barba Negrában adnak koncertet

A Die Antwoord 5 év után újra turnéra indul – a Barba Negrában is koncertet adnak

A Die Antwoord hosszú szünetet tartott a világ körüli turnézásban, hogy ismét arra koncentrálhasson, amit a legjobban szeret: a zenére és a művészetre. Most pedig eljött az idő és a Die Antwoord bejelenti a REANIMATION turnét, amely keretében a dél-afrikai duó 2024. április 12-én...
 
Szomorú vasárnap: meghalt DJ Palotai – a partik Apuja

Szomorú vasárnap: meghalt DJ Palotai – a partik Apuja

Még a Depeche Mode tagjai is lementek a rakpartra meghallgatni, ahogy Palotai Zsolt játszik... Tegnap kapta volna meg a Főváros Pro Cultura Urbis díját, de már nem tudta átvenni. Palotai Zsolt 62 éves volt – immáron örökéletű.
 
 
Nem csak a húszéveseké a világ: a Korda-házaspár 50 helyszínen, több tízezer rajongó előtt lépett fel

Nem csak a húszéveseké a világ: a Korda-házaspár 50 helyszínen, több tízezer rajongó előtt koncertezett

A Reptér turné névre keresztelt eseménysorozat keretében a művészek felléptek egyebek mellett az EFOTT-on, a debreceni Campus Fesztiválon, több vidéki városban, sőt, a határon túlra is elvitték lobogtatni a szélzsákot
 
Fotó? Taiga Peer/FB

Jó kis trip lesz: nyerő zenekarokkal indul az új év a Turbinában

Fülesbagoly Trip néven koncertsorozat indul a Turbina Kulturális Központban a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. A havonta jelentkező esteken párosával lépnek fel a Fülesbagoly Tehetségkutató elmúlt hét évadát megjárt döntős produkciói.
 
Mi a fontosabb egy zenei klubban: a ruhatár vagy a biciklitároló?

Mi a fontosabb egy zenei klubban: a ruhatár vagy a biciklitároló?

Tudtad, hogy a még mindig az a bizonyos barát jó ízléssel a legfontosabb csatorna, ahonnan új zenék érkeznek? Vajon egy klubban fontosabb a ruhatár, mint egy jó biciklitároló? Hallgatnál rá, ha egy AI mondaná meg a hétvégi programodat? 
 
Fotó: Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

Az év végéig még Veszprém Európa kulturális fővárosa: addig lesznek koncertek is

Nyilván utána sem telepszik csend a városra, nem úgy ismertük meg, de az biztos, hogy még több száz program várja az érdeklődőket az év végéig a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat (VEB2023 EKF) keretében.
 
 
Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Corb Lund egy igaz mai cowboy: családjában hosszú időkre visszamenő hagyománya van a farmerkodásnak és a rodeózásnak, de ez még kevés lenne a színpadhoz: kanadai western- és country előadó, ahogy az a vendéglátótól elvárható.
 
Fotó: Cirque Du Soleil

A nagy érdeklődésre való tekintettel plusz egy előadást tart Budapesten a Cirque Du Soleil

Ami már csak azért is nagy teljesítmény, mert eleve 5 előadás lesz az MVM DOME-ban Az extra OVO időpontja: 2024. február 11., 15.30.
 
Fotó: Travis Shinn

Ezen a koncerten nem fog senki telefonozni: Budapestre jön a TOOL

Nem is olyan rég, 2022-ben jártak itt, ezt volt az a nevezetes buli az Arénában, ahonnan 50 embert vezettek ki, azokat, akiknek nem sikerült felfogniuk az előzetes figyelmeztetéseket – a zenekar egy ideje bevezette a telefonnal készített felvételek tilalmát rendezvényeiken.
 
Pénz áll a független előadók házához – ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Pénz áll a független előadók házához – ne hagyjátok ki a lehetőséget!

A WMMD 2022-ben több mint 5 millió forintot fordított a különböző megjelenések marketingkommunikációs kampányaira, idén ezt megduplázták, jövőre pedig újabb szintet lépnek: 15.000.000 Ft értékben egy komplex, klip- és kommunikációs támogatási alapot hoznak létre, amelyre hazai...
 
Magyar Alexandra Hókotró munkában - Debreceni Benedek Elek Általános Iskola 2. a, Debrecen

Jobbat lehet, de cukibbat biztosan nem hallasz ma – köszi, Közút!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a jogszabályi előírások szerint minden év november 10-én téli üzemmódra áll át – ma reggel már mi is kénytelenek voltunk ezt megtenni. Na de mitévő legyen a közutas, ha startra készen várja az év "legpezsdítőbb" időszakát, de a hó még sehol?
 
Fotó: Zsiga Pál

Az Analog Balaton, a Dalfutár és a Budapest Park is díjat kapott Veszprémben

November 7-9-ig zajlott Veszprémben az éves Music Hungary Konferencia & Showcase, merlynek keretén belül másodszorra adták át a Music Hungary-díjakat. Az este házigazdái Csepelyi Adrienn és Hajós András voltak. Vajon magának adta át a díjat? :)
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek