2007 óta nem jelent meg Piramis lemez. Majd most!

2022/05/23  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Már csak kettőt kell aludni, és itt az új Piramis-album: 2022.május 25-én kerül a boltokba a zenekar koncertfelvétele – új számokra ne számítsatok, a régiek viszont egy különleges kiadvánnyal érkeznek.

2007 óta nem jelent meg Piramis lemez. Majd most!

A nem mindennapi felvétel 2018. március 3-án készült Budapesten, a MOM-Sportcsarnokban. A zenekar ezen a koncerten búcsúzott a 'Főnöktől', vagyis Som Lajostól, és mint később kiderült, sajnálatos módon ez egyben Gallai Péterrel közösen készült utolsó anyaguk is.

Több év után, 2018 márciusában adott nagykoncertet a magyar rockzene legendás zenekara. A repertoárban több olyan dal is felcsendült, ami az elhunyt alapítótaghoz, Som Lajoshoz köthető. Többek között a "Dal", a "Ha volna két életem", a "Másnap olyan hatalmas lett a világ stb. 

Megjelent vinylen az első magyar hardrock-koncert

A méltó megemlékezés nem zárta ki, hogy egy fergeteges buliban legyen részük a rajongóknak: a zenekar ugyanolyan erővel és töretlen hittel játszotta a dalokat, mint amikor megszülettek. Akkor még senki sem gondolta, hogy egy év múlva Gallai Pétertől is búcsúzniuk kell, ezért bír nagy jelentőséggel a most kiadásra kerülő felvétel.

A zenekar pályája előtt nemrég a Fonogram életműdíjjal is tisztelegtek, a zenészek pedig turnéznak tovább, Budapestre szeptemberben érnek.

 

 

Piramis

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest