A Halestorm társaságában érkezik Budapestre a Black Veil Brides

2023/06/02  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2023 őszén európai turnéra indul a zenekar, melynek budapesti megállója november 20-án lesz a Budapest Arénában.

A Halestorm társaságában érkezik Budapestre a Black Veil Brides

A zenekar turnéinak története akár a modern keményzene szubkulturális mérföldköveinek tankönyve is lehetne. 2009-ben rögtön a Vans Warped turné főszínpadán találták magukat Slash, a Mötley Crüe, az Avenged Sevenfold, és a Bullet For My Valentine társaságában. Azóta turnéztak már az Asking Alexandriával, a tegnap este Budapesten koncertező Bring Me The Horizonnal (beszámoló készül) – és most a Halestormmal közösen. Több amerikai rockfesztivál, köztük a Rock on the Range és az Aftershock állandó fellépői; valamint az angol Download fesztivál rendszeres vendégei.

A megalkuvás nélküli, hard rock hagyományokra épülő zenét játszó Black Veil Brides már komoly szervezetté vált, hasonló gondolkodású támogatókkal és rajongók hadával világszerte. Jake Pitts és Jinxx, a gitár-ikrek precíz játéka, Christian Coma erőteljes dobolása és Lonny Eagleton dinamikus ritmikája Andy Biersack gazdag, szenvedélyes baritonja remekül kiegészíti egymást.

Karrierjük során olyan producerekkel dolgozhattak már együtt, mint Erik Ron (Godsmack, Bush, Dance Gavin Dance), John Feldmann (Panic! At The Disco, Blink-182, 5 Seconds Of Summer), Bob Rock (Metallica, The Cult, Mötley Crüe), és Josh Abraham (Linkin Park, Velvet Revolver, Weezer).

Olyan rockzenei ízlést befolyásoló magazinok, mint a Kerrang! vagy a Rock Sound többször is borítóra tette már a bandát. A Revolver pedig beválasztotta Biersackot a „100 legnagyobb élő rocksztár” listára, Axl Rose, Ozzy Osbourne és Gene Simmons mellé.

A teljeskörű jegyértékesítés június 5-én 10 órakor indul.

Black Veil Brides, Halestorm, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek